Celebrity News

Mali gospodin! Ana i Predrag Rajković proslavili rođendan sina Relje! Jedan detalj ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Sin Ane i Predraga Rajkovića, maleni Relja, napunio je dve godine, a tim povodom, mama i tada odlučili su da mu prirede nezaboravnu rođendansku proslavu.

Mali gospodin! Ana i Predrag Rajković proslavili rođendan sina Relje! Jedan detalj ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Skladna porodica Rajković trenutno je u Beogradu, gde su okruženi porodicom i prijateljima proslavili drugi rođendan svog starijeg sina Relje.

Mališan, koji ima već dve godine, od roditelja je na poklon dobio nestvarnu žurku na otvorenom. Drugari su bili oduševljeni raznobojnom dekoroacijom i tortom, a sve je bilo u znaku, mališanima omiljene "youtube" numere "Baby shark".

Relja i Tadija zajedničkim snagama oduvali su svećice, a ponosni mama i tata izgledali su kao sa modne piste.

Zanosna Ana Rajković odlučila se za plave pletenice u skladu sa temom rođendana, dok je Predrag, kao i uvek bio nepogrešivo stilizovan i elegantan.

Pročitajte: Predrag Rajković ne krije svoju ljubav - Ana je sve o čemu sam maštao

Ipak, roditelji su pali u senku slavljenika, koji je u bež odelu izgledao kao pravi mali gospodin. Na račun sina Ane i Predraga Rajkovića stigli su brojni komplimenti, a njegov "outfit" mnogi su uporedili sa Predragovim i prokomentarisali da Relja već od malih nogu ide očevim stopama i izrasta u pravog gospodina., baš kao i njegov brat Tadija, koji je za ovu priliku imao identično krem odelo.

Komentari (0)

Loading