Celebrity News

ČESTITAMO! Veliko slavlje u domu Stevana i Une Piale, par ne skriva oduševljenje (FOTO)

Stevan i Una Piale postali su omiljeni par domaće publike, a od kada se njihovoj porodici pridružila i neodoljiva Rosa, oni su zasigurno omiljena porodica na domaćoj javnoj sceni. Danas se u njihovom domu slavi, a čestitke pristižu sa svih strana.

ČESTITAMO! Veliko slavlje u domu Stevana i Une Piale, par ne skriva oduševljenje (FOTO)

Kada se Stevan Piale u ulozi Luke Kanačkog vinuo u nebesa popularnosti, mnoge devojke želele su da saznaju više o njemu, a prvo što su na njegovom profilu imale prilike da vide je da ga je osvojila preslatka plavuša, koja mu se zaklela na vernost i postala gospođa Piale, Una.

Lepa plavuša, koja obožava kuvanje i ima svoj food blog opčinila je Stevana, a onda mu podarila i drugu princezu, Rosu, koja je postala centar njihovog sveta.

Pročitajte: Una i Stevan Piale za "Story" - Rosa na brata ili sestru neće dugo čekati!

Skladna porodica ne krije da nestrpljivo čeka da postane bogatija za još jednog člana, o čemu su nedavno govorili i za naš magazin.

- Budući da bih volela da imamo više od dvoje dece, po neki proračunima trebalo bi već za godinu, dve da idemo na drugo dete, a potom i na treće. Treba početi na vreme s tim - rekla je tada Una.

A dok vest o prinovi ne stigne u njihov dom, ipak je puno lepih povoda za slavlje. Jedan takav baš je danas. Una Piale proslavlja 33. rođendan, prvi u društvu ćerke Rose.

Pročitajte: Najlepši poklon za rođendan - U dom Stevana i Une Piale stigla preslatka devojčica

Podsećamo, Una Piale postala je mama prošle godine i to samo dan nakon svog rođendana, što znači da će se slavlje nastaviti i sutra jer Rosa puni godinu dana. Prvi rođendan ćerkice Rose, Stevan i Una Piale obeležiće na poseban način u prisustvu voljenih ljudi.

Komentari (0)

Loading