Celebrity News

Sličnost je neverovatna: Iako su im majke različite, sestre Arsić su prava kopija oca Tihomira (FOTO)

Ćerke Tihomira Arsića još su se više zbližile, kada je prerana smrt odnela njihovog oca. Iako su im majke različite, Bilja Krstić i Jelena Arsić trude se da svoju decu drže ujedinjenu u bolu i da ih nauče da su jedni drugima najveća podrška.

Sličnost je neverovatna: Iako su im majke različite, sestre Arsić su prava kopija oca Tihomira (FOTO)

Glumac Tihomir Arsić u prvom braku sa Biljom Krstić dobio je dve ćerke, Milicu i Lenku, a u braku sa Jelenom ćerku Veru i sina Arsenija.

Talentovana, mlada i lepa, deca Tihomira Arsića od oca i majki nasledila su mnogo toga. Pa opet, kada se pogledaju retki porodični portreti, jedna stvar svima privlači posebnu pažnju. Iako su im majke različite, ćerke Tihomira Arsića, Vera i Lenka neverovatno liče, a posebno liče na svog oca iz mlađih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ленка (@lenkaarsic)

Njih dve izuzetno su bliske, a rastu u prave lepotice, koje jedna drugoj pružaju neizmernu podršku.

Dok Lenka daleko od očiju javnosti uspešno ide majčinim stopama i postiže velike uspehe u svetu muzike, Vera se takođe maestralno snalazi na polju muzičke, ali i dramske umetnosti.

Pročitajte: Omaž preminulom ocu - Deca Tike Arsića kreću njegovim stopama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ленка (@lenkaarsic)

- Vera je završila osnovnu baletsku i muzičku školu, instrument klavir. Izabrala je srednju umetničku školu, u koju i Arsenije sada ide, kako bi se razvijala i istraživala što šire u oblasti umetnosti, a kasnije odlučila čime želi konkretno da se bavi. Trenutno uči strane jezike, dok ne upiše fakultet - govorila je svojevremeno Jelena Arsić u intervjuu za naš magazin, kada je istakla da su sva deca njenog pokojnog supruga neverovatno bliska i neraskidivo povezana.

Komentari (0)

Loading