Celebrity News

TALENTOVAN NA MAJKU: Ovo je sin Seke Sablić, a evo i čime se bavi (FOTO)

Sin Seke Sablić od majke je nasledio talenat za umetnost , a na nju i baš liči.

TALENTOVAN NA MAJKU: Ovo je sin Seke Sablić, a evo i čime se bavi (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

Glumica Jelisaveta Seka Sablić, rado je govorila o svom najvećem ponosu - sinu Stefanu, koji je prilično nadaren za umetnost i korača sličnim putem kao njegova majka.

Naime, sin Seke Sablić retko se pojavljuje u javnosti i potpuno je posvećen svom nasledniku Leonu, Sekinom unuku koji joj unosi najviše radosti u život. Stefan Sablić je pozorišni reditelj po struci, a postdiplomske studije je završio u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku.

Pročitajte: NEUTEŠNA SEKA SABLIĆ O SVOJOJ PRVOJ LJUBAVI - Bole je bio deo mog života i poslednji istinski heroj dece

Osim što je veliki deo života posvetio usavršavanju i obrazovanju, Stefan je vrlo posvećen i pažljiv otac sinu Leonu, koji je takođe i Sekina velika životna snaga.

- Mnogo volim svog unuka, videćemo da li će naslediti na mene glumački talenat. Šarmantan je, voli humor i uz to je duhovit. Kada ga pitaju da li ćeš biti talentovan na babu, on im odgovori: “Ne, biću valentolog” - rekla je glumica o unuku.

Jelisaveta je, takođe, često govorila o sinu sa izrazitim ponosom i divljenjem, te je jednom prilikom otkrila i kakav odnos imaju.

Pročitajte: TIHA PATNJA o kojoj nikad nije pričala - On je bio PRVA LJUBAV Seke Sablić

- Ja sam veliki profesionalac i mislim da i moj sin Stefan ide istim putem. Sigurna sam da je veoma ozbiljan i verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se i da se ne mešam, mada mada verujem da ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu - govorila je Seka svojevremeno, prenose mediji.

Inače, Stefan, pored svog talenta, dug vremenski period nije mogao da pronađe posao, što je posebno teško palo glumici, koja nije mogla da mu pomogne.

- Stefanu nisu potrebni saveti, potrebno mu je dati posao koji nema i koji se teško dobija. Mislim da je polako i odustao da se bori, da imam neke moći, pomogla bih mu – rekla je glumica za "Blic" tada.

Komentari (0)

Loading