Celebrity News

Kad Megan Markl slavi, spisak zvanica je dostojan kraljice! A kako će vojvotkinja od Saseksa proslaviti četrdeseti rođendan?

Rođendan Megan Markl nekada je bio proslavljan u najelitnijem društvu, spektakularnim žurkama, a kako će vojvotkinja od Saseksa proslaviti svoj četrdeseti rođendan?

Kad Megan Markl slavi, spisak zvanica je dostojan kraljice! A kako će vojvotkinja od Saseksa proslaviti četrdeseti rođendan?

Četrdeseti rođendan Megan Markl je za svega dva dana, a svi se pitaju kako će ga vojvotkinja proslaviti ove godine. Poznato je da je Megan Markl rođendane proslavljala spektakularnim žurkama, a najluksuzniju žurku sa najelitnijim spiskom zvanica napravila je povodom rođenja svog sina.

Megan je tad odletela privatnim avionom u Njujork gde je u ekskluzivnom hotelu "The Mark" gde je priredila spektakularnu proslavu za svoje bliske prijatelje, a na spisku zvanica tada su se našle Opra Vinfri, Serena Vilijams i Amal Kluni. Ova proslava kraljevsku porodicu koštala je oko pola miliona dolara. Ipak, od kada je Megan svojevoljno napustila kraljevske dužnosti, a samim tim i budžet kraljevske porodice, rođendanske proslave postale su sve skromnije, pa je poslednja dva rođendana vojvotkinja od Saseksa proslavila u krugu porodice.

Pročitajte: ŠOKANTAN OBRT - Otac Megan Markl prokomentarisao rođenje unuke! Šta će reći Megan?

Ipak, kako se šuška u svetskim medijima, za proslavu četrdesetog rođendana Megan je unajmila Kolina Kauija, ličnog organizatora spektakularnih proslava Opre Vinfri. Zabava bi trebalo da se održi u porodičnom domu para u Santa Barbari i to u raskošnom dvorištu vile.

- Megan želi malo druženje pa je pozvano oko 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i porodicu. Kolina joj je preporučila Opra, jer on organizuje fantastične zabave - kaže izvor blizak vojvotkinji za svetske medije. 

Da li će na proslavi četrdesetog rođendana Megan Markl biti prisutan i neko od članova kraljevske porodice javnosti još uvek nije poznato.

Komentari (0)

Loading