Celebrity News

Upoznajte Taru! Ana Nikolić konačno pokazala njenu i Rastinu ćerku povodom četvrtog rođendana (FOTO)

Ćerka Ane Nikolić i Raste do sada je za javnost bila potpuno nepoznata jer su roditelji odlučili da njenu intimu i detinjstvo sačuvaju. Ipak, došao je dan da upoznamo Taru, povodom njenog četvrtog rođendana!

Upoznajte Taru! Ana Nikolić konačno pokazala njenu i Rastinu ćerku povodom četvrtog rođendana (FOTO)

Ćerka Ane Nikolić i Raste danas puni četiri godine! Ponosna majka konačno je odlučila da pokaže svoju ćerkicu javnosti, a uz prvu fotografiju Tarinog preslatkog lica usledila je i dirljiva poruka.

- Biću tvoj oslonac i stena i kada se raspadam na hiljadu delova. Biću sve što može i što ne može i što treba i što ne treba, i mač i štit, i nebo i zid. Biću ti sve što meni niko nije bio. Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš, nikada! Voli te mama! Srećan rođendan moja jedina bezuslovna ljubavi…Tara - napisala je ponosna majka.

Pročitajte: Ćerka Ane Nikolić je preslatka: Rođendanski ples o kom svi govore (video)

Iza Tare ostao je težak period razdvojenosti od oca Stefana koji je dva meseca proveo u zatvoru, zbog čega se mama i tata sada trude da na njenom licu svakodnevno iscrtaju osmehe i stvore nove uspomene.

Za prošlogodišnji rođendan Tara je od roditelja dobila svog konja, a kakvim će je nestvarnim poklonom obradovati ove godine, ostaje da vidimo.
 

Komentari (0)

Loading