Celebrity News

Ove fotografije bi najradije izbrisala: Šokantni počeci karijere Nine Seničar!

Fotografije Nine Seničar pokazuju njenu porodičnu bajku, koju sa suprugom i ćerkicom živi u suncem okupanom Los Anđelesu, kao i njenu besprekornu karijeru modela. Ipak, fotografije stare deset godina, na koje je čak i ona zaboravila otkrivaju kako je počela svetska karijera lepe Novosađanke.

Ove fotografije bi najradije izbrisala: Šokantni počeci karijere Nine Seničar!

Malo ko se seća da je karijera Nine Seničar, koju danas temeljno gradi u Los Anđelesu i Njujorku otpočela u Italiji, gde se mlada Novosađanka odselila na studije. Diplomirana ekonomistkinja "Bokoni" univerziteta očarala je Italijane svojom lepotom i ubrzo je tamo postala velika zvezda.

Našu lepoticu Italijani su upoznali u njihovoj verziji "Survajvera", rijalitiju "Ostrvo zvezda", gde je Nina važila za jednog od glavnih favorita. Nakon toga otpočinje njena karijera tv lica, koje mnogi Italijani i danas pamte i spominju.

Pročitajte: Preslatko! Nina Seničar pokazala ćerku, svi gledaju samo jedno (FOTO)

Profimedia

 

Nina je 2011. godine bila jedan od zvezda plesnog šou programa koji se davao na televiziji "Kalispera". Tada je u atraktivnim odevnim kombinacijama zavodljivo plesala na sceni, a Italijani su za lepom Srpkinjom gubili glavu. Ipak, karijeru je potom odlučila da nastavi u Sjedinjenim Američkim Državam gde se 2012. i zvanično odselila, a poglavlje karijere u Italiji zatvoreno je i zamalo zaboravljeno.

Profimedia

 

Ipak, fotografije Nine Seničar sa početka karijere, kada je u Italiji važila za jedno od omiljenih TV lica pokazuju koliko talenta je Nina već tada imala, a da gluma nije zamenila ljubav prema voditeljstvu pokazala je kada je u Srbiji vodila najgledaniji šou "Tvoje lice zvuči poznato", kao i popularni kviz "Ja volim Srbiju".

Komentari (0)

Loading