Celebrity News

Konačno da čujemo i njega! Mustafa progovorio o tužbi koju je protiv njega podnela Emina Jahović! Iznenadićete se!

Bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal otkrio je u kakvom je odnosu sa pevačicom nakon što ga je ona tužila za neplaćanje alimentacije.

Konačno da čujemo i njega! Mustafa progovorio o tužbi koju je protiv njega podnela Emina Jahović! Iznenadićete se!

Turski pevač Mustafa Sandal nakon razvoda sa Eminom Jahović uplovio je u ljubavnu vezu sa skoro 20 godina mlađom preduzetnicom Melis Sutsurup, a sa pevačicom vodi sudski spor.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Emina prvi put posle raskida sa Sadetinom u muškom društvu na letovanju! (FOTO)

 

 

Naime, Emina je nedavno tužila svog bivšeg supruga za neplaćanje alimentacije, a Mustafa je u jednom intervjuu za turske medije otkrio u kakvom su sada odnosu. 

‒ Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece, i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre. Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude - rekao je Mustafa, prenosi "Hello".

Pročitajte: Kao da Emina nije postojala: Bivši muž Emine Jahović uputio novoj devojci šokantnu poruku (FOTO)

Ćem Talu

 

Takođe, on je otkrio da li su posle svega ostali prijatelji, ali je bio prilično škrt na rečima kada je u pitanju njegov privatni život.

‒ Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove- dodao je on, prenosi pomenuti medij.

Nakon razvoda njihovi sinovi Jaman i Javuz, pripali su Emini, a Mustafa je otkrio da li i koliko često viđa decu.

‒ Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša deca budu srećna. Viđamo se vrlo često- rekao je on za turske medije.

Komentari (0)

Loading