Celebrity News

Razvela se, izašla iz medijske senke i očarala publiku: Bivša žena Mašana Lekića izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Mira Lekić razvod od Mašana podnela je kao prava heroina. Par se naime rastao u tišini, a kada su mediji saznali da je Mašan sa devojkom Kristinom zasnovao porodicu, Mira i Mia našle su se na udaru medija, pa ipak iz svega su izašle kao pobednice.

Razvela se, izašla iz medijske senke i očarala publiku: Bivša žena Mašana Lekića izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Krah braka dogodio se mnogo pre nego što se saznalo da je nova izabranica Mašana Lekića u drugom stanju. Ipak, Mirina i Mašanova odluka bila je da javnost o tome što manje sazna, pre svega, kako bi na neki način zaštitili ćerku Miu, koju je rastanak roditelja već dovoljno povredio.

Samo u jednom trenutku Mira je, kako jedni kažu pokazala slabost, onda kada je sa svog "Instagrama" obrisala sve porodične fotografije. Oni mudriji, shvatili su da je to njena priprema za novi početak.

Pročitajte: Mašan Lekić se razvodi? Supruga obrisala zajedničke fotografije, a šta on kaže?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

Mira Lekić razvod je ostavila iza sebe i odlučila da se posvećeno vrati svom poslu i još više ćerki Mii.

Tokom letnje sezone, žena koja je inače deo novinarskog tima emisije "150 minuta" ponovo je stala pred kamere i podsetila javnost koliko talenta poseduje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

Mira koja je dugo bila u senci svog muža kada je posao u pitanju zablistala je punim sjajem, a osim komplimenata na račun njene profesionalnosti, mnogi komentarišu i da nikada nije bolje izgledala.

Komentari (0)

Loading