Celebrity News

Porodična drama kod Šaulića: Evo zašto je Goca ljuta na sina Mihajla

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo, rastužio je veoma svoju majku Gocu, prenose mediji. Naime, posvećena majka, koja svojoj deci pruža svu ljubav i podršku veoma se razočarala, kada je iz medija saznala za novi emotivni izbor svog sina.

Porodična drama kod Šaulića: Evo zašto je Goca ljuta na sina Mihajla

Mihajlo Šaulić, koga je javnost ranije povezivala sa Aleksandrom Mladenović, uplovio je naime u novu emotivnu vezu i to sa ženom koja iza sebe već ima brak i dete. Ono što je posebno razljutilo Gocu je informacija da je reč o ženi koja je bivša snaha porodice Karić.

Kako izvor za "Scandal" otkriva, Goca je imala prilike da upozna Tamaru Nikolić, ali za njihovu vezu nije znala.

– Goca je upoznala devojku, znala je da je imućna i da ima dete, ali ostale detalje od nje su sakrili i Mihajlo i Ilda i Sanela – započinje izvor i dodaje:

Pročitajte: Šabanov sin ponovo ostavljen? Mihajlo nema sreće u ljubavi, raskid u najgorem trenutku

– Mihajlo je sestrama rekao da će majci sve objasniti, nije mu ni palo na pamet da će ona sve pročitati u medijima jer inače slabo čita novine i portale. Ali ovog puta se desilo drugačije, Goca je videla vesti i maltene je pala u nesvest od šoka.

Nakon fotografija na kojima su sin Šabana Šaulića i bivša supruga Simona Karića izuzetno bliski, Goci je pozlilo.

– Gocu je dotuklo kad je videla slike u medijima na kojima se Mihajlo dodiruje s novom devojkom, pa je osula paljbu na sina: Na šta ovo liči?! Kako si mogao da brukaš porodicu! Jel možeš da nađeš neku devojku, a da te ne prate mediji i skandali, stalno neke probleme praviš – rekao je izvor za pomenute medije i objasnio:

Pročitajte: Fotografija otkrila sve - Evo kakav je zapravo odnos Ildinog supruga i Gordane Šaulić

Ata Images

 

– Nije Goci toliko strašno što je ta devojka imala muža i što ima dete, samo joj smeta što se Mihajlo konačno ne skrasi pored jedne, a ne ovako na svakih nekoliko meseci druga devojka.

Poznanstvo Mihajla i Tamare traje od septembra, a u poslednje vreme to je preraslo u nešto intimniji odnos. Ipak, ovim povodom za sada se nisu oglasili ni Mihajlo ni Tamara, jer oboje žele da svoje emotivne izbore zadrže u tajnosti i daleko od medijske pažnje.

Komentari (0)

Loading