Celebrity News

SAD ZNAMO KO JE NOVA DEVOJKA: Rastino srce osvojila OVA atraktivna crnka (FOTO)

Rastina nova devojka mogla bi biti Matina Anđelković, atraktivna crnka od koje se reper u poslednje vreme ne odvaja. Naime, ona je bila njegova pratnja i na poslednjem nastupu u Budvi, kada su sve oči bile uprte samo u njih dvoje.

SAD ZNAMO KO JE NOVA DEVOJKA: Rastino srce osvojila OVA atraktivna crnka (FOTO)

Mlada muzička zvezda, sa kojom je radio na novom muzičkom projektu, mogla bi da ponese titulu Rastine nove devojke, sudeći po bliskosti koja je među njima sve uočljivija.

- Sa Rastom je bilo nekoliko momaka koji ga prate na svim nastupima, mlada reperka koja se predstavlja umetničkim imenom Zovi me Kali, kao i Martina. Kada su ulazili u diskoteku, Martina je bila odmah iza Raste! U bekstejdžu su se sve vreme šalili i slikali, a ona je sve fotke objavljivala na društvenim mrežama - kaže izvor za "Informer".

Pročitajte: Šta je istina u komplikovanom odnosu Nataše Bekvalac i Ane Nikolić? Ovaj potez objašnjava SVE (FOTO)

Martina Anđelković, kako izvor dodaje, Rasti pravi društvo na turneji u Crnoj Gori.

- Posmatrala ga je iz prikrajka dok je đuskala uz njegove hitove, a on se često okretao ka njoj. Nisu razmenjivali nežnosti u javnosti, pa niko ne može da tvrdi da su sigurno zajedno, ali je delovalo da nečega ima među njima. Martina se ludo provela te noći, sve vreme je pila viski - rekao je on i objasnio da za vreme boravka na Crnogorskom primorju njih dvoje borave u istoj kući:

- Rasta i Martina spavaju u istoj kući, koju je on iznajmio dok je na turneji po Crnoj Gori. Ma ona ne krije da je veoma bliska sa njim, kačila je na Instagram fotke na kome se vidi kako mu sa drugaricom sprema klopu. Onda ga je snimala dok je sa drugovima bio na plaži, a objavljivala je i svoje fotke iz dvorišta vile. Baš su prisni, a vreme će pokazati da li tu ima ljubavi i hoće li opstati.

Pročitajte: Rasta nikad srećniji, Ana u suzama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Bila ona Rastina nova devojka, ili ne, pred Martinom, koja se bavi digitalnim marketingom, ali i muzikom svetla je karijera, a duet sa Rastom mnogo će joj pomoći u izgradnji muzičke karijere.

Komentari (0)

Loading