Celebrity News

Kao sa razglednice: Porodičnu fotografiju glumice Tamare Dragičević poželećete da pogledate opet!

Porodična fotografija Tamare Dragičević nastala je kao uspomena sa letovanja na Hvaru, gde sa suprugom i decom, ali i sa ostalim članovima porodice, uživa u zasluženom odmoru.

Kao sa razglednice: Porodičnu fotografiju glumice Tamare Dragičević poželećete da pogledate opet!

Letovanje su Tamara i Petar započeli sa svojim preslatkim mališanima Stašom i Lazarem, a odmor su produžili kako bi vreme proveli i sa ostalim članovima porodice. Porodici Benčina na odmoru su se pridružili Miša Dragičević i trudna Olja Bacić, kao i Tamarina i Mišina sestra Marija sa porodicom, a nedavno je stigla i Nina Janković sa suprugom i decom.

Fotografije koje sa ovog, možda najdužeg i najlepšeg odmora, Tamara svakodnevno objavljuje na "Instagramu" očaravajuće su, ipak, ona koja je posebno obradovala fanove je porodična fotografija Tamare Dragičević, koja prosto zrači srećom i ljubavlju.

Pročitajte: Prelepo! Detalj u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine ima posebno značenje (FOTO)

Petar i Tamara u braku su od 2016. godine, a koliko im more znači, govori i činjenica da su se jedno drugom na večnu ljubav zakleli baš pored mora.

Staša i Lazar došli su kao kruna ljubavi, a koliko se trude da oboje budu posvećeni njihovom odrastanju isticali su nekoliko puta za domaće medije. Baš tako se i ovog leta srećni par trudi da njihovi mališani u društvu najbližih stvore nezaboravne uspomene!

Pročitajte: Slavlje se nastavlja - Tamara Dragičević ima još jedan povod za radost!

Komentari (0)

Loading