Celebrity News

Supermama: Kako je Aleksandra Jeftanović letovanje pretvorila u bajku za svoje mališane (FOTO)

Aleksandra Jeftanović u Italiju se zaljubila još pre desetak godina kada ju je sa drugaricom posetila. Budući da je njena majka u to vreme živela u Trstu, Aleksandri je to bila baza a okolna mesta naknadno je obilazila mesecima. Još tada je obećala da će naučiti italijanski kako bi naredne godine kada ponovo svrati mogla sa meštanima slobodno da komunicira, što je i uradila.

Supermama: Kako je Aleksandra Jeftanović letovanje pretvorila u bajku za svoje mališane (FOTO)

Instagram

Aleksandra Jeftanović ne propušta da bar jednom u toku leta poseti Italiju, a emociju koju prema toj zemlji, njenom narodu, njihovoj umetnosti i mentalitetu oseća nastoji da prenese i na svoju decu. Po prvi put ove godine Anu i Aleksu povela je u obilazak znamenitosti, dvorca Miramare i tvrdi da je bilo vrlo poučno i zanimljivo.

Pročitajte: Retka zajednička fotografija: Muž Aleksandre Jeftanović je pravi frajer

Instagram

 

Kako se nosila sa dva ljubopitljiva mališana opisala je rečima.

- Dvorac se zove Miramare, to znači da ovde žive Mira i Mara. Ne, živela je Šarlota. A gde je ona sada? Nije u dvorcu. A gde je kada je dvorac na moru? Zašto ćutiš, jel ona živa? Jao vidi, ima i zlatnu ribicu. Ajde da je uhvatimo da zamislim želju. Ovde se želje ostvaruju ukoliko ubaciš novčić u fontanu. Zamislila sam da tata nađe selo i da izgradi dvorac i da i meni ovako dolazi društvo. A koje je boje kosu imala? Kako je pravila ove šiške? 1000 zašto - slabo sa zatos - napisala je ispod jedne od fotografija voditeljka.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading