Celebrity News

Ove fotografije su pravi dokaz šta se zaista dešava u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević pravi su ljubitelji aktivnog odmora, stoga su i ovoga leta odlučili da svojim kamperom obiđu neistražene, divlje predele domovine

Ove fotografije su pravi dokaz šta se zaista dešava u braku Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Bračni par već je posetio Zlatar i specijalni rezervat prirode Uvac, kao i Gostilje vodopade, gde je obeležio osmu godišnjicu braka.

- Posle osam godina, došli smo na početak avanture zvane brak. Tu je i kuma, ako zatreba još jednom - našalila se Verica ispod fotografije na kojoj pozira sa Veljkom i najboljom prijateljicom.

Pročitajte: Da li ga Verica izdržava? Konačno otkriveno čime se zapravo bavi Veljko Kuzmančević i kolika mu je plata!

 

 

 

Sa pratiocima na “instagramu” modna kreatorka istoga dana podelia je još slika, na jednoj se jasno vidi da njen izabranik uživa u puštanju zmaja, dok je posebnu pažnju javnosti privukla fotografija na kojoj se sasvim slučajno našao njen i suprugov kamper. 

 

 

 

Verica ne krije da neizmerno uživa u aktivnom odmoru.

- Nama je dovoljno što se nas dvoje volimo, što uživamo jedno u drugom i u odmoru. Skupe stvari nas ne interesuju. To smo proživeli. Prošle godine smo kampovali, a evo i ove. Postala sam zaljubljenik u slobodu koju pruža odmor na točkovima – rekla je ranije dizajnerka, koja je prošle godine sa kamperom doživela neprijatnost, ali tvrdi da to posmatra kao daleku prošlost i nešto što će nastojati da zaboravi. Naime, na Ohridu njoj i suprugu neki nepoznati ljudi, koji su pričali na albanskom, u toku noći pretili su da zapale vozilo i ubiju ih. Na svu sreću uspeli su da izvuku živu glavu i pređu Grčku granicu.

Instagram

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Ja

22:34 11.08.2021

Izgleda žena izuzetno i za one od 40 godina. Moze bilo ko da se neguje, podmladi fizički, ali nju pored dobre forme čini mladom duh, energija i mentalni sklop. Svaka ti čast ženo na hrabrosti i što svakim danom pokazuješ da se sve može, ako se hoće i želi i da su godine samo broj, ako neko zna da živi.

Cica

14:02 07.09.2021

A prijateljica,kao babu da je povela.Svaka čast Verici koliko dozirano radi sve što radi sem kremica i pomadica.