Celebrity News

Dom Sergeja Trifunovića posebno je prilagođen njima: Pogledajte ko je u stvari gazda u njegovoj kući (FOTO)

Dom Sergeja Trifunovića kutak je dekorisan u skladu sa afinitetima i potrebama popularnog dramskog umetnika, koji osim što je posvećen glumi, voli da svira, ali i čita.

Dom Sergeja Trifunovića posebno je prilagođen njima: Pogledajte ko je u stvari gazda u njegovoj kući (FOTO)

Poseban deo u stanu stoga pretvoren je u biblioteku u kojoj on voli da čuva omiljene romane, dok istovremeno uredno skladišti svaki scenario, koji mu je poslat na kućnu adresu, bilo da je prihvatio da radi na datom projektu ili ne. U stanu nema mnogo nameštaja a razlog je taj što Sergej ne živi sam. Društvo mu prave mačka i vučjak, koji zahtevaju prostor za igru, stoga glumcu nije preostalo ništa drugo nego da im se prilagodi. U šali voli da kaže da su oni zapravo gazde u kući, te da je čitav fokus isključivo na njih dvoje. Kako ih ne bi izgrickali ili po njima urinirali Sergej je sve vredne stvari sklonio na sigurno mesto, dok je kućnim ljubimcima dozvolio da se slobodno ponašaju, što dokazuju slike na njegovom "instagram"  profilu. U jednom momentu mačka i pas proveravaju u kuhinji da li je još nešto od hrane ostalo, u drugom leškare i uživaju u udobnom nameštaju.

Pročitajte: Sergej Trifunović: Želim da zasnujem porodicu

 

 

Dom Sergeja Trifunovića dekorisan je u muškom, minimalističkom stilu,  a pored jastuka, posuda i igračaka namenjenim kućnim ljubimcima dnevni boravak krasi i Sony playstation koji glumac voli sa prijateljima da zaigra iako uskoro puni 49 godina.

 


 

 

Komentari (0)

Loading