Celebrity News

Ponovo je promenila profesiju, samo što ćete o novom poslu Snežane Dakić SVI PRIČATI: Ovo su detalji

Prvi glumački angažman poznata voditeljka imaće u dugo najavljivanom projektu koji počinje s emitovanjem od jeseni.

Ponovo je promenila profesiju, samo što ćete o novom poslu Snežane Dakić SVI PRIČATI: Ovo su detalji

TV voditeljka i producentkinja, novinarka, influenserka, filološkinja, spisateljica, agentkinja za nekretnine - sve su to titule kojima se na društvenim mrežama javnosti predstavlja Snežana Dakić (52), ali zašto se tu zaustaviti? Mnogobrojni talenti za javni nastup u njoj su nedavno podstakli motivaciju da na širok spisak zanimanja u kojima se u životu oprobala doda i glumu, čime je definitivno iznenadila mnoge koji prate njen rad. Ali kada malo bolje razmislite, čemu iznenađenje? Snežana je zbilja odličan kandidat za ono što je bilo potrebno producentima serije "Dinastija", kao i njenom reditelju Nenadu Ognjenoviću, pa je Dakićeva tek jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje će prodefilovati kroz, kako je navedeno, preko dve stotine epizoda ove sapunice.

 

 

Snežana se pre nekoliko dana pohvalila svim svojim pratiocima da se nalazi na setu ovog ostvarenja, te da neumorno snima svoje scene a koliko je poznato glumiće samu sebe, odnosno voditeljku jedne gledane lifestyle emisije po čemu je i u pravom životu toliko godina unazad bila poznata. S kim je sve imala priliku da podeli kadar biće poznato od jeseni za kada je planiran početak emitovanja dugo najavljivane serije, ali za one najnestrpljivije otkrila je po neki detalj kada se uživo uključila na svom "Instagram" nalogu i pokazala da se nalazi u društvu glumaca poput Milutina Mime Karadžića i Sergeja Trifunovića. Ne sumnjamo da je Dakićeva stajala rame uz rame sa ovim profesionalcima kada su njene replike bile na redu, ali voditeljki je najpre bio cilj da se dobro zabavi i stekne još jedno novo životno iskustvo.

Pročitajte: Podmladite se sa Snežanom Dakić: Ovo su saveti za negu posle četrdesete (video)

 

 

Serija "Dinastija" snima se u produkciji kuće "Emotion" a biće emitovana na televiziji "Pink". Pored glumačke podele koja obećava, a koju takođe čine Marija Karan u glavnoj ulozi, Aleksandar Radojičić, Zoran Cvijanović, Frano Lasić, Predrag Bjelac i mnogi drugi, obećani su i odličan scenario i izvanredna scenografija. Svi su nestrpljivi da pogledaju sprsku verziju najpopularnije sapunice na svetu, a pripremljena su i brojna iznenađenja u vidu specijalnih gostiju, pa je već poznato da će pored Dakićeve svoju ulogu imati i poznata dizajnerka Biljana Tipsarević.

Komentari (0)

Loading