Celebrity News

I "SRPSKA MAJKA" IMA MAJKU: Evo ko je i kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović, mislite li da liče?

Autor: | 07/08/2021

Majka Cece Ražnatović ne voli da se eksponira u medijima.

I "SRPSKA MAJKA" IMA MAJKU: Evo ko je i kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović, mislite li da liče?

I "srpska majka" ima majku, a žena po imenu Mira Veličković najbolje zna koliko je tokom godina to bio odgovoran zadatak. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (48) često je isticala značaj podrške koju je uživala od svojih roditelja, kako mame tako i oca Slobodana. Međutim, oni su najčešće izmešteni iz fokusa javnosti, po sopstvenoj želji. Zato je najvećem delu iste potpuno nepoznato kako Cecina majka izgleda, kao i kako se može opisati njen život.

Ata Images

 

Ata Images

 

Mira je bila seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Prilikom venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović, mogli smo ih videti u javnosti što čine veoma retko, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

Pročitajte: Raj na zemlji: Zavirite u luksuznu vilu na Kipru u kojoj Ceca trenutno uživa bez Bogdana (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

Priča se da je muzičku crtu povukla upravo na majku, iako je isticala da je po većini stvari isti tata. Kada je u pitanju fizički izgled, prepuštamo vam da procenite koliko sličnosti Ceca ima sa svojom majkom koja je takođe u mladosti važila za lepoticu.

Komentari (0)

Loading