Celebrity News

NAJVEĆA PODRŠKA: Rastopićete se kada vidite kako ponosna deca Nemanje Matića navijaju za svog tatu (FOTO)

Porodica Nemanje Matića prati ga na svakoj utakmici.

NAJVEĆA PODRŠKA: Rastopićete se kada vidite kako ponosna deca Nemanje Matića navijaju za svog tatu (FOTO)

"Lako je igrati kada imaš ovakve navijače" - stoji u poruci Aleksandre Matić, supruge našeg proslavljenog fudbalera Nemanje Matića (33), koju mu je uputila pred prvi meč nove fudbalske sezone u kojoj ponovo nastupa za prestižni "Mančester Junajted". I ima li veće napisane istine od te? Podrška igraču zbilja nije mogla biti bolja dok ga je iz lože na stadionu "Old Traford" pratilo njegovo troje dece, Filip, Tea i Anika, koji su preslatko bili obučeni u dresove engleskog kluba na kojima je pisalo "tata". Nemanja je superzvezda fudbala, ali i zvezda sopstvene vrste u srcima ovih mališana, a i njegovo je bilo puno kada je video neodoljiv prizor pa je na poruku uzvratio srcima.

 

 

Fudbaler sa Uba većinu leta proveo je s porodicom upravo u rodnoj Srbiji, a obaveze ih sada ponovo vode u Englesku. Tamošnjim medijima Matić je nedavno dao intervju u kojem je prokomentarisao idealan način na koji je provodio svoje slobodno vreme u pauzi između dve sezone.

- Bio je ovo dug raspust za mene, najviše vremena proveo sam sa svojom porodicom, osećam se veoma sveže i motivisano za sezonu koja je preda mnom. Radovao sam se što mi je ovo leto donelo priliku da mnogo vremena provedem sa svojom decom i porodicom, uživao sam - poručio je Matić koji je poznat kao veliki rodoljub ali i lokal-patriota pa je Ub jedno od njegovih omiljenih mesta na svetu.

Pročitajte: Fudbaler Nemanja Matić podelio radosnu vest sa celim svetom! (foto)

 

 

Sa suprugom Aleksandrom fudbaler je već jedanaest godina u srećnoj i skladnoj bračnoj zajednici, a ona je pored odgajanja dece posvećena sopstvenom brendu garderobe za žene, a poznato je da je kao ljubiteljka mode jednom čak nagovorila supruga da se kao maneken pojavi na lisabonskoj Nedelji mode. Ovim poslom Aleksandra se i danas bavi u Velikoj Britaniji, ali uprkos obavezama ne propušta nijednu muževljevu utakmicu.

Komentari (0)

Loading