Celebrity News

TA REČENICA NAM JE NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Otac Novaka Đokovića žestoko opleo po Bobi Živojinoviću!

Otac Novaka Đokovića je progovorio o sukobu sa Slobodanom Bobom Živojinovićem u jednoj emisiji i ispričao svoju stranu priče koja je tema godinama unazad.

TA REČENICA NAM JE NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Otac Novaka Đokovića žestoko opleo po Bobi Živojinoviću!

Već nekoliko godina unazad, jedna od gorućih tema u javnosti jeste odnos Slobodana Bobe Živojinovića i Novaka Đokovića. Spekulisalo se da navodno Boba nije verovao da će teniser ostvariti uspeh, te je, kako su mediji pisali sprečio njegovo sponzorisanje.

Ove navode, nedavno je potvrdio otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, gostujući u jednoj emisiji. Prema njegovim rečima, Živojinović je tadašnjem potencijalnom sponzoru rekao da ne pomogne Đokoviću, iako je tada Novakova porodica krpila kraj sa krajem da podrži njegovu tenisku karijeru.

Pročitajte: Luksuz kakav šampion zaslužuje - Zavirite u vilu porodice Đoković u Marbelji koja vredi blizu 10 miliona evra (FOTO)

Getty Images

 

- Neću da krijem, ja sam stalno i govorio. Novak je bio u kampu Nikole Pilića, koji je koštao nekoliko hiljada maraka, a mi taj novac nismo imali. Stupio sam u kontakt sa Cepterovim direktorom u Beogradu i objasnio o čemu se radi. Novak je tada imao 14 godina i bio je već prvak i trebalo je da ga podrže i stanu iza njega- otpočeo je priču Srđan u emisiji "Biznis Priče" .

Takođe, on je dodao, da je sav dogovor navodno propao zbog Bobe Živojinovića.

Pročitajte: Šta će reći Jelena? Ko je prelepa Nina s kojom je Novak Đoković uslikan u Tokiju

ATA Images

 

- Bili smo presrećni, ali posle nekoliko dana saznali smo da od toga nema ništa, jer je Boba Živojinović rekao da Novak ima bolesnu petu i srce, kao i oca koji je nemoguć za saradnju. Ta rečenica nam je napravila pakao od života naredne tri godine - rekao je otac Novaka Đokovića u pomenutoj emisiji.

Ovo nije prvi put da se ova priča potegla u javnosti, a do sada nije poznato kako naš šampion gleda na ovu situaciju, te da li zamera Živojinoviću i dan danas što ga nije podržao.

Komentari (0)

Loading