Celebrity News

Ekipa u Crnoj Gori: Novak Đoković letuje sa bivšim dečkom Ane Ivanović (VIDEO)

Novak Đoković u Crnoj Gori prikuplja snagu i energiju, kako bi se posle iscrpljujuće pripreme za Olimpijske igre u Tokiu i učešća na njima, ponovo vratio treninzima. Pored odmora, koji mu je preko potreban, Novak na letovanju uživa u sjajnom provodu i još boljem društvu.

Ekipa u Crnoj Gori: Novak Đoković letuje sa bivšim dečkom Ane Ivanović (VIDEO)

Naime, Novak sa prijateljima Jankom Tipsarevićem i Viktorem Troickim, i njihovim porodicama, uživa u letovanju u Crnoj Gori, a snimci se žurke, na kojoj su prisustvovali samo odabrani, prikazali su koliko Novaku odmor prija.

Na jahti, sa dobrim prijateljima, Novak je đuskao u ritmu muzike, a partner na plesnom podijumu bio mu je najbolji prijatelj, Marko Stilitano, domaćoj javnosti poznat i kao bivši emotivni partner Ane Ivanović, sa kojim ju je svojevremeno upoznao Novak.

Pročitajte: Ana Ivanović optužila bivšeg dečka za krađu skupocenog sata! Neviđeni skandal koji se krije!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by djokergoat (@djokergoat)

Kako se šuškalo, upravo je Marko bio povod za prekid prijateljstva između Novaka i Ane, o čemu se nijedno od njih nije javno oglasilo.

Ipak, Marko i Novak ostali su nerazdvojni prijatelji, a činjenica da letuju sa svojim porodicama govori o jačini njihovog odnosa.

Teniser ovog leta osim u ludom provodu, uživa i u raznim aktivnostima, pa se nedavno oprobao i u borilačkoj veštini kapuera, a društvo mu je tom prilikom u Ljutoj, pravio Jugoslav Karić.

Komentari (0)

Loading