Celebrity News

SUDBINSKI SUSRET UZ POMOĆ PRIJATELJA: Evo kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Upoznavanje Jelisavete Orašanin i MIloša Teodosića bilo je gotovo sudbinsko, ali su ipak zajednički prijatelji umešali prste.

SUDBINSKI SUSRET UZ POMOĆ PRIJATELJA: Evo kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, a iako čuvaju detalje svog odnosa isključivo za sebe ipak je otkriveno kako su se upoznali i na čiju inicijativu.

Upoznavanje Jelisavete Orašanin i MIloša Teodosića bilo je filmsko, s obzirom da to da je košarkaš insistirao da upozna glumicu, koja mu je pre nekoliko godina zapala za oko.

— On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji — izjavio je svojevremeno za "Puls" anonimni izvor.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin pokazala u kakvom LUKSUZU se odmara, a svima je zapao za oko JEDAN DETALJ (FOTO)

Luka Šarac/Hello

 

Iako se Jelisaveta i Miloš nisu poznavali, od trenutka kada su ugledali jedno drugo ljubav se rodila i uz košarkaševu upornost i trud rezultirala vezom, pa kasnije i brakom. Glumica nije bila kao prethodne devojke sa kojima je Teo imao kontakt, s obzirom na to da nije bila napadna niti je jurila za njim, što je njega osvojilo i nateralo ga da bude uporan u tome da on osvoji nju.

— Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor za pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading
Весна Гобељић

06:31 13.08.2021

Здрави и весели били дивни наши људи.