Celebrity News

Najbolji drug mu je Anastasijin dečko, a veza sa OVOM poznatom lepoticom se završila skandalom! Evo ko je dečko Sanje Marinković

Novi dečko Sanje Marinković, Dušan Petrović, privukao je mnogo pažnje nakon što je voditeljka na svom "Instagramu" objavila zajedničku fotografiju. Iako se javnosti činilo da je reč o biznismenu nepoznatom medijima, reč je o čoveku koji je već imao vezu sa jednom televizijskom lepoticom.

Najbolji drug mu je Anastasijin dečko, a veza sa OVOM poznatom lepoticom se završila skandalom! Evo ko je dečko Sanje Marinković

Dušan Petrović, imućni broker, koji karijeru gradi u Londonu, već godinama živi na relaciji Beograd - London. Veze sa Srbijom veoma su mu jake, jer osim porodice, sa kojom je veoma blizak, ovde gradi i mnoga prijateljstva.

Najbolji prijatelj Đorđa Kuljića, dečka Anastasije Ražnatović, Dušan je pre izvesnog vremena bio u vezi sa poznatom televizijskom lepoticom, Oljom Crnogorac. Njihova veza, koja je na trenutke ličila kao da će se završiti brakom, kulminirala je skandalom.

Instagram

 

Naime, čini sa da se Olja nije svidela Dušanovoj majci Veri, koja se, barem kako je Olja tada pisala na svom "twitteru" dosta mešala u njihovu vezu. Na kraju je ljubav okončana, a Olja je neko vreme na društvenim mrežama komentarisala svog bivšeg i njegov odnos sa mamom.

Pročitajte: PRVI DEČKO POSLE RAZVODA - Sanja Marinković pokazala novog IMUĆNOG frajera (FOTO)

 

 

Sada, barem prema fotografiji koju je Sanja objavila na društvenim mrežama, mnogi su pomislili da je Dušan taj, koji ju je osvojio posle razvoda od Aleksandra Uhrina. Međutim, po tom pitanju oglasila se uspešna voditeljka.

Instagram

 

 

- Na fotografiji je moj drug iz detinjstva i zajedno smo na svadbi zajedničkih prijatelja - objasnila je sanja medijima, koji su zbog opisa njene fotografije, "ljubav je svuda oko nas" pomislili da je reč o novom dečku Sanje Marinković.

Komentari (0)

Loading