Celebrity News

KO JE TO ZAMENIO LEONTINU? OVU lepoticu je oženio Leontinin bivši muž Filip Pat (FOTO)

Bivši muž Leontine Vukomanović, Filip Pat, posvećen je otac svojoj ćerki Luciji, ipak, za razliku od Leontine, koja posle Filipa u javnost nikada nije iznela detalje svog privatnog života, poznati muzičar oženio se lepom Mašom, sa kojom je nedavno dobio i dete.

KO JE TO ZAMENIO LEONTINU? OVU lepoticu je oženio Leontinin bivši muž Filip Pat (FOTO)

Kada je Leontina Vukomanović, koja je tada važila za neosvojivu, Filipu rekla sudbonosno da, javnost je bila oduševljena, ipak, ništa manje iznenađena kada je samo nekoliko godina od rođenja ćerke Lucije, Filip Pat postao bivši muž Leontine Vukomanović.

O odnosu sa bivšim suprugom pevačica je svojevremeno govorila:

- Nije najtačnija tvrdnja da krijem svoj privatni život i partnere, već je pre istina da nemam potrebu da govorim o tome. Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima koji su u braku, a ja sa bivšim suprugom imam zadovoljavajući odnos kada je Lucija u pitanju. Tu nema tajni, niti tabua - rekla je za "Alo".

Pročitajte: Leontina prvi put o odnosu sa bivšim suprugom - Interes deteta je uvek u prvom planu

Instagram

 

A da je Filip brižan otac vidimo i po njegovim objavama na društvenim mrežama, u kojima često ima najlepše i najnežnije reči za svoju ćerku Luciju.

Pored očinske ljubavi, na "Instagramu" Filipa Pata vidljivo je i da je ponovo, po treći put stao na ludi kamen, a njegova izabranica Maša Pat prava je lepotica.

 

 

Iz velike ljubavi, Maša mu je nedavno podarila sina Olivera, koga starija sestra Lucija obožava.

Komentari (0)

Loading