Celebrity News

Ceca konačno priznala šta se dešava između nje i Goce Božinovske

Odnos Cece Ražnatović i Goce Božinovske tema je medija i javnosti već nekoliko dana unazad, a sada je Svetlana odlučila da se oglasi tim povodom.

Ceca konačno priznala šta se dešava između nje i Goce Božinovske

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je ispričala detalje kako se slaže sa pevačicom Gocom Božinovskom, nakon navoda brojnih medija da njih dve navodno nisu u dobrim odnosima. Goca i Ceca povezane su od skoro porodično, s obzirom na to da je rođena sestra Cecine snaje Bogdane Rodić, Bojana, verenica Gocinog sina Mirka Šijana.

Pročitajte: I "SRPSKA MAJKA" IMA MAJKU: Evo ko je i kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović, mislite li da liče?

 

 

Odnos Cece Ražnatović i Goce Božinovske, kako su pojedini mediji preneli, nije sjajan, te se spekulisalo da Svetlana nije čestitala Goci rođenje unuka Zorana.

Naime, Ceca je odlučila da sve te spekulacije okonča, te ispriča svoju stranu priče, koja je po svemu sudeći znatno drugačija od medijskih navoda.

-Uopšte se na bavim tom temom. Piše se da nisam u dobrim odnosima sa Gocom Božinovskom, ali sve su to gluposti. Nemam nameru da se svakodnevno pravdam, ja odlično znam ko sam i ne obazirem se na tračeve. To ne remeti moj mir - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno" .

Komentari (0)

Loading