Celebrity News

"ONA JE ČAROBNICA": Glumica Ljiljana Dragutinović bila je u braku sa političarem, a njihov sin danas je u vezi sa OVOM poznatom voditeljkom

Buduća snajka Ljiljane Dragutinović poznato je TV lice.

"ONA JE ČAROBNICA": Glumica Ljiljana Dragutinović bila je u braku sa političarem, a njihov sin danas je u vezi sa OVOM poznatom voditeljkom

Čuvene su brojne filmske i televizijske uloge cenjene jugoslovenske glumice Ljiljane Dragutinović (69), poput naširoko poznate Natalije Šćekić iz "Srećnih ljudi", a nekima je možda promakla informacija da u sopstvenoj porodici nije jedina poznata ličnost, štaviše, njima je bila i ostala okružena do danas. Pre svega, zahvaljujući bivšem dugogodišnjem braku sa političarem Miloradom Vučelićem koji je još davno osvojio njeno srce. Iako su mislili da će njihova ljubav potrajati za ceo život, nije se tako ispostavilo pa su se razišli u mirnim okolnostima i ostali u korektnom odnosu nadasve zbog dece koju su u tom braku zajedno dobili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by niko ne zna (@niko_ne.zn)

A dobili su ih dvoje, ćerku Anu i sina Branislava. Ana je takođe javna ličnost budući da se bavi pozorišnom režijom a udala se za crnogorskog kolegu Veljka Mićunovića s kojim je pre pet godina dobila i sina, čime je od Ljiljane napravila baku.

- Prelep je osećaj biti baka, unuče vas vrati u ono vreme kada su vaša deca bila mala i tada nastupa posvećenost i potreba da mu sve bude potaman. Sad imam mogućnost da uživam u njemu, a ne samo da zarađujem, kako je bilo dok su odrastali Ana i Branislav. Kada sam s njim, potpuno podetinjim, jurimo se, čučimo na podu i šetamo - ispričala je jednom glumica.

Otkako je njen naslednik Branislav ušao u vezu s voditeljkom Marijom Kilibardom, može se reći da je još poznatih ušlo u Ljiljaninu porodicu. Ona je uvek isticala da se odlično slaže sa potencijalnom snajkom i ujednoj izjavi nije štedela komplimente na Marijin račun.

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - istakla je Ljiljana, a poznato je da je i njena ćerka Ana u jednako dobrim odnosima sa Marijom. Nije da vrši pritisak, ali glumica ne krije da bi volela da se odnos nejnog sina sa voditeljkom jednog dana još više uozbilji, te da oni čak zasnuju sopstvenu porodicu.

Pročitajte: Čuvena jugoslovenska glumica koju ste obožavali u "Srećnim ljudima" je Kilibardina svekrva, a sada je progovorila o budućoj snaji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

- Čoveku je retko kada sve potaman i stalno mu nešto nedostaje. Kada biste me pitali šta je to, ne bih umela da vam kažem, ali nadam se da će moj privatni život ostati lep kao i do sada i da će moj sin uskoro zasnovati svoju porodicu i obradovati me bar još jednim unučetom - rekla je Ljiljana.

Komentari (0)

Loading