Celebrity News

Već sedam godina je u braku sa Jelenom, ali znate li s kojom našom voditeljkom je Novak Đoković imao BURNU romansu? (FOTO)

Bivša romansa Novaka Đokovića bila je predmet mnogih tračeva.

Već sedam godina je u braku sa Jelenom, ali znate li s kojom našom voditeljkom je Novak Đoković imao BURNU romansu? (FOTO)

Toliko dugo je već Novak Đoković (34) u braku sa svojom suprugom Jelenom, da je ne samo šira javnost, već najverovatnije i on sam zaboravio kako je izgledao njegov momački život koji je važio za prilično sadržajan i koji je podrazumevao više različitih osvajanja poznatih dama sa naših prostora. Od svih imena, među kojima je bilo slavnih pevačica i glumica, neretko se izdvaja jedno ime i nekako kada se govori o njenim emotivnim poduhvatima najčešće iskoči ova tema. Naime, mnogo se pisalo i govorilo o navodnoj kratkotrajnoj romansi između najboljeg svetskog tenisera i voditeljke Nine Seničar (35), koja je i sama danas u srećnom braku sa glumcem Džejom Elisom s kojim ima i ćerkicu Noru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

O ovoj navodnoj romansi šuškalo se dok Novak još nije ušao u vezu sa Jelenom. Sa Ninom se Nole poznavao godinama i kažu da negde čak postoji njihova zajednička fotografija tokom jednog letovanja u Dubiaju gde su negovali više od prijateljskog odnosa. Otkako je Novak stupio u romansu sa današnjom suprugom, odnos sa Ninom prirodno je zahladneo, ali nakon godina pauze sve je iznenadila vest da su pre nekoliko godina obnovili kontakt. Najpre je ona posetila jedan njegov teniski meč u Kaliforniji 2016. godine, da bi godinu dana kasnije njih dvoje imali i susret u Beogradu kada su zajedno gostovali u jednom prestoničkom lokalu. Taj susret je navodno veoma uznemirio Jelenu Đoković, više zato što je Novak dozvolio da ponovo bude na meti tračeva nego što je verovala da tu nečega ima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Novak i Nina nikada nisu potvrdili, doduše ni demantovali, govorkanja o njihovom odnosu ako izuzmemo jednu voditeljkinu izjavu za "Story" od pre nekoliko godina u kojoj se osvrnula na ovu temu, ali bez decidnog izjašnjavanja o prirodi njenog odnosa sa Novakom.

- Ljudi pričaju sve i svašta. Ja ih čak razumem, ali se zbog toga ne potresam. Jedino je neukusno u takav kontekst stavljati dve osobe od kojih je jedna u braku, a druga u ozbiljnoj vezi - rekla je tada Nina i brže se osvrnula na drugi primer u kojem je bila žrtva dezinformacije.

Pročitajte: Problemi u braku Nine Seničar? Manekenka već šest meseci razdvojena od supruga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

- Verujte, niko me i ne pita da li je nešto istina ili ne. Navešću vam najdrastičniji primer, koji pokazuje koliko tračevi mogu daleko da odu. Kada sam završila postdiplomske studije, moja porodica došla je na dodelu diploma. Mama, deda i ja šetali smo Milanom, slikali su nas paparaci, a sutradan se u novinama pojavila vest da imam mnogo starijeg momka. Možete li to da zamislite?! Više nikome ništa ne moram da objašnjavam, a moji najbliži vrlo dobro znaju šta mi se dešava u životu - rekla je tada Nina Seničar, koju su pored Novaka povezivali i sa italijanskim muzičarem Erosom Ramacotijem.

Komentari (1)

Loading
Stanka

15:17 16.08.2021

Djokivici zivi zdravi 8 srecni bili. Neka vas bog cuva❣️❣️❣️