Celebrity News

PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA! Marija Kilibarda luda od ljubavi objavila fotku s Banetom Vučelićem, svi gledaju samo u JEDNO (FOTO)

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić ne eksponiraju se u javnosti, a nedavno se pojavila njihova prva zajednička fotografija.

PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA! Marija Kilibarda luda od ljubavi objavila fotku s Banetom Vučelićem, svi gledaju samo u JEDNO (FOTO)

Srce voditeljke Marije Kilibarde osvojio je Branislav Vučelić pre oko godinu i po dana, a par svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, te se nisu u proteklom periodu eksponirali zajedno.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a kako je voditeljka pričala sin glumice Ljiljane Dragutinović i novinara Milorada Vučelića, uneo joj je spokoj u život kao i preko potrebnu sigurnost.

Iako ne žele da dele detalje svoje romanse sa medijima, Marija je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je sa svojim izabranikom i mnogi su primetili da blista od sreće, te da je preporođena.

Pročitajte: Komšije Marije Kilibarde više neće da ćute - Glasna je i bučna! A evo šta su rekli o njenom dečku Branislavu!

 

 

Fotografija je nastala na zajedničkom putovanju, a društvo paru, pravili su prijatelji. Marijina objava je naišla da brojne pozitivne komentare njene publike kao i kolega, pa shodno tome lajkovi i reakcije nisu izostali.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je Marija Kilibarda nedavno.

Komentari (0)

Loading