Celebrity News

Prvi put nakon TEŠKE BOLESTI Milica Milša i Žarko Jokanović zajedno u javnosti! Evo kako posle svega izgleda muž slavne glumice (FOTO)

Milica Milša i Žarko Jokanović pojavili su se prvi put zajedno u javnosti nakon borbe sa opakom bolešću iz koje su se jedva izvukli.

Prvi put nakon TEŠKE BOLESTI Milica Milša i Žarko Jokanović zajedno u javnosti! Evo kako posle svega izgleda muž slavne glumice (FOTO)

Glumica Milica Milša i njen suprug scenarista i kolumnista Žarko Jokanović tokom kraja prošle godine, borili su se sa opakim korona virusom, od kojeg su oboje oboleli i jedva se izvukli živi.

Milica Milša i Žarko Jokanović dugo su bili bolesni, a scenarista je čak završio u bolnici sa obostranom upalom pluća i stanje mu je bilo izuzetno teško i ozbiljno. Međutim, oboje su se oporavili uspešno, nakon duge borbe, ali se nisu pojavljivali u javnosti od kada su ozdravili.

Pročitajte: Milica Milša iskreno za "Story" - Kada bih otkrila da li moj sin ima devojku, bila bih streljana!

Nenad Matović

 

Povod da Milica Milša i Žarko Jokanović ponovo koroče pred reflektore, bio je Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, na kojem su se pojavili. Glumica i scenarista koračali su samouvereno, čvrsto držeći se za ruke i pozirajući okupljenim foto-reporterima.

Za ovu priliku, Milica je obukla dugačku, svednu crnu haljinu, koji je uparila sa crvenim karminom, koji je istakao njen širok osmeh, a njen suprug je takođe bio obučen u tamne boje, i potpuno usklađen sa njom.

Sudeći po fotografijama, par se uspešno oporavio i spreman je da se upusti u nove poslovne projekte, kao i u životne pustolovine.

 

Komentari (0)

Loading