Celebrity News

Kako je Branka Nevistić od TV lica postala jedna od najbogatijih žena u Srbiji?

Branka Nevistić povukla se iz javnog života, karijeru uspešnog TV lica odavno je ostavila iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno da izgovorila Branislavu Grujiću živi život iz snova.

Kako je Branka Nevistić od TV lica postala jedna od najbogatijih žena u Srbiji?

U vreme svoje televizijske karijere, Branka Nevistić bila je udata za Momčila Lavrnića, sa kojim je dobila sina Luku. Kada je ljubavi došao kraj, Momčilo se ubrzo nakon razvoda oženio Anom Stanić, a Branka je nastavila da radi i gradi svoju karijeru. Ipak, posle nekog vremena, televizijska zvezda odlučila je da se povuče sa malih ekrana.

Ipak, nije Branka javnost potpuno isključila iz svog života, jer je na društvenim mrežama veoma aktivna, a fotografije sa luksuznih putovanja oduševljavaju njene pratioce.

Pročitajte: Iskusni hedonisti - Branka Nevistić sa suprugom uživa na ovoj lokaciji (foto)

2014. godine Branka Nevistić izgovorila je po drugi put sudbonosno da, udavši se za prebogatog biznismena Branislava Grujića. Njih dvoje od tada pa do danas žive svoju bajku.

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih Srpkinja, sada krase život Branke Nevistić, ipak, nekadašnjoj TV zvezdi sve to nije potrebno, sve dok se pored voljenog čoveka oseća ispunjeno, i zaljubljeno, što sada svakako jeste.

 

Komentari (1)

Loading