Celebrity News

OVO JE SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ: Bavi se uzbudljivim sportom, a mnogi komentarišu njihovu sličnost (FOTO)

Sestra Jelene Đoković ima aktivan životni stil, a bavi se sportom koji joj donosi puno zadovoljstva i adrenalina.

OVO JE SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ: Bavi se uzbudljivim sportom, a mnogi komentarišu njihovu sličnost (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera na svetu, Jelena Đoković, naširoko je poznata javnosti, a o njenoj mlađoj sestri Mariji Ristić, javnost ne zna mnogo toga.

Sestra Jelene Đoković, Marija, jedno vreme bila je deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se pozabavi svojim blogom, kao i fotografijom. Ona ima interesantan hobi, kojim se bavi i ovih dana, dok Novak i Jelena borave na crnogorskom primorju. Naime, Marija Ristić aktivno se bavi jahanjem, koje joj donosi mir i unosi određenu dozu adrenalina u život.

Pročitajte: Da li će vas ovim izjavama Jelena Đoković iznervirati? Evo šta je rekla i pokrenula haos na društvenim mrežama!

Instagram

 

Osim ljubavi prema životinjama, ni ljubav prema putovanjima ne izostaje kod sestre Jelene Đoković, te ona neretko obilazi različite destinacije širom sveta, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama.

Takođe, mnogi su primetili sličnost imeđu Marije i Jelene, iako imaju različitu boju kose, njih dve imaju izuzetno slične crte lica.

Pročitajte: Luksuz kakav šampion zaslužuje - Zavirite u vilu porodice Đoković u Marbelji koja vredi blizu 10 miliona evra (FOTO)

Jelena Đoković retko govori o svojoj porodici, ali je evidentno u bliskim odnosima sa sestrom, koja često beleži njihove zajedničke pustolovine i objavljuje ih na "Instagramu".

Komentari (0)

Loading