Celebrity News

Jelena i Žika iz grupe "Zana" nemaju zajedničku decu, ali njegove dve ćerke jednako obožavaju, OVO je starija i donosi im DIVNE vesti (FOTO)

Ćerka Žike "Zane" ponovo čeka bebu.

Jelena i Žika iz grupe "Zana" nemaju zajedničku decu, ali njegove dve ćerke jednako obožavaju, OVO je starija i donosi im DIVNE vesti (FOTO)

Već godinama unazad popularni bračni par iz grupe "Zana" Jelena (51) i Zoran Živanović (62) slovi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni i često su predmet zavisti mnogih parova koji nisu doživeli takvu dugovečnost. Slika bi bila idealna, mada ako njih pitate već i jeste, da su uspeli u višegodišnjim pokušajima da zajedno zasnuju porodicu ali zajedničko potomstvo nikada im se nije dalo, niti su do danas uspeli da usvoje dete. Međutim, za tim možda i nema potrebe ako uzmemo u obzir da popularni Žika iz prvog braka sa suprugom Verom ima dve ćerke Tamaru i Mariju koje su danas odrasle i koje on i Jelena jednako vole. Vest koja je stigla početkom ovog meseca da im je upravo starija Marija donela novu radost u porodicu potakla nas je da se prisetimo kako ona izgleda i kako njen život danas funkcioniše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žika Zana (@zanazika)

Žikina staija ćerka danas se zove Marija Savić budući da se pre šest godina udala za ekonomistu Dušana Savića kojeg poznaje još od osnovne škole. Ona s njim već ima sina Filipa, a nedavno je obradovala Žiku i Jelenu lepim vestima da je na putu još jedna prinova. Iako nisu ostvarili san da imaju sopstvenu decu, članovi poznate muzičke grupe raduju se što kroz unuke mogu da prožive sve što su zamislili.

Pročitajte: Jelena Živanović: Žika jeste deda, ali ja nisam postala baka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Savic (@cipiripi.ms)

Zoran je zadovoljan suprugom kojeg je Marija sebi pronašla i srećan je što je s njim ostvarila lepu porodicu.

- Nikad se ćerkama nisam mešao u izbor momaka, ali sam priželjkivao da pored sebe imaju dobre mladiće. Svakom ocu je najvažnije da njegova ćerka nađe dobrog supruga koji će je poštovati i razumeti - izjavio je jednom popularni Žika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Savic (@cipiripi.ms)

Marija nikada nije volela da ističe svoj privatni život u javnosti a uprkos tome što ima poznatog oca izbegavala je estradne krugove. Voli putovanja i otkako je majka najveći deo vremena posvetila je toj životnoj ulozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Savic (@cipiripi.ms)

Komentari (0)

Loading