Celebrity News

Koja je uloga Katarine Radivojević u Bjelinom životu i zašto je bila sa njim u hotelu u četiri ujutru?

Skandal Dragana Bjelogrlića potresao je Srbiju, a dok svi pričaju o batinama koje je poznati glumac i reditelj zadao Gagi Antonijeviću, ima i onih koji su se zapitali koja je uloga Katarine Radivojević u svemu tome?

Koja je uloga Katarine Radivojević u Bjelinom životu i zašto je bila sa njim u hotelu u četiri ujutru?

Naime, Dragan Bjelogrlić i Katarina Radivojević nisu se u Nišu našli slučajno u isto vreme. Glumci zajedno rade na filmu "Nečista krv - Greh predaka" koji po dosadašnjim utiscima obećava veliki uspeh u bioskopu. Ipak, čini se da će ovaj skandal bar na neko vreme navući senku na film od koga se mnogo očekivalo.

Dragan Bjelogrlić i Katarina Radivojević kolege su koje na ovom filmskom ostvarenju rade zajedno, a zbog premijre filma, zajedno su se i obreli u Nišu. Pa ipak, činjenica da Katarina Radivojević pravi društvo Draganu Bjelogrliću u hotelu u četiri ujutru, mnogima je privukla pažnju i navela ih da se podsete nekadašnjih govorkanja da veliko prijateljstvo Radivojevićeve i Bjelogrlića ipak nije samo prijateljstvo.

Pročitajte: Priveden Dragan Bjelogrlić - Jutros prebio reditelja Gagu Antonijevića

Ima tome dosta vremena, kada su mediji emotivno povezivali Bjelu i lepu Katarinu, ipak, godine, njeno odsustvo i njegovi veliki uspesi, zasenili su priču, koja je ostala samo deo prošlosti. Ipak, kolege koje u četiri ujutru ispijaju piće u lobiju hotela, javnosti su ponovo dale povoda da se zapita: Kakva je uloga Katarine Radivojević u životu Dragana Bjelogrlića?

Da li je svom prijatelju i kolegi društvo pravila tek tako, ili su se stare, odavno uspavane varnice probudile, javnosti nije poznato. Ipak, kao velika prijateljica Dragana Bjelogrlića, svojim postupkom Katarina je uspela da iznenadi javnost. Naime, iako je bila očevidac, za medije Katarina skandal Dragana Bjelogrlića nije detaljno komentarisala, kao što nije ni stala u odbranu svog kolege i prijatelja.

- Pričamo o filmu, a ne o skandalima - bila je kratka i jasna na konferenciji za štampu. 

 

Komentari (2)

Loading
Marko

17:53 23.08.2021

A sta radi Jovana Stevovic pored Gage u 4h ujutru? Poznato je da glumacki posao nije isti kao ostali poslovi i mozda su svi pregovarali o novim projektima!