Celebrity News

5 godina od raskida sa Veljkom, Maša Terzić ponovo zaljubljena!

Novi dečko Maše Terzić intrigira javnost još od kada se ćerka Zvezdana Terzića ponovo vratila na društvene mreže, posle duže medijske ilegale.

5 godina od raskida sa Veljkom, Maša Terzić ponovo zaljubljena!

Od kada je 2016. poslednji put stavila tačku na raskid sa Veljkom Ražnatovićem, Maša Terzić povukla se iz javnosti, obrisala mreže, a "Instagram" zajednici ponovo se priključila pre oko godinu dana, vrativši se na velika vrata ne samo kao modna dizajnerka, već i kao najbolja verzija sebe.

Zgodna, lepa i savršeno stilizovana vrlo brzo osvojila je mreže, a u moru pratilaca mnogo je onih koji su se pitali, da li je lepa Maša ponovo ispunjena.

Pročitajte: Sada je sve jasno! Fotografija otkriva kakav je zaista odnos Maše Terzić i Kostadinove supruge Valentine

Pitanje ko je novi dečko Maše Terzić mnogi su sebi postavili, a ona je konačno rešila da stavi tačku na nagađanja i za početak fanovima otkrije da li je uopšte zaljubljena.

Naime, Maša trenutno uživa na luksuznom letovanju, a sudeći prema fotografijama koje na društvenim mrežama objavljuje, jasno je da tamo nije sama. Opisi slika su dvosmisleno romantični, sto je uvek postavljen za dvoje, a na jednoj od fotografija vidi se i muška ruka, koja nagoveštava da Maša ima novu ljubav.

Ipak, podučena pređašnjim iskustvom, ovoga puta Maša još nije spremna da otkrije identitet svog izabranika, jer svoj privatni život želi, da bar koliko je to moguće, zadrži samo za sebe i u svakom trenutku uživa samo sa svojim emotivnim partnerom.

Komentari (0)

Loading