Celebrity News

Fotografije koje ćete morati nekoliko puta da pogledate: Prvo letovanje Bernija Eklstona sa sinom

Berni Eklston, devedesetogodišnji britanski milijarder, našim medijima poznat i po braku s nekadašnjom manekenkom Slavicom Radić, u primorskim gradovima Dubrovniku i Trogiru boravio je s 46 godina mlađom Fabijanom Flosi i njihovim jednogodišnjim naslednikom Ejsom

Fotografije koje ćete morati nekoliko puta da pogledate: Prvo letovanje Bernija Eklstona sa sinom

Profimedia

Kada je milijarder Berni Eklston, koji će u oktobru proslaviti devedeset prvi rođendan, prošle godine dobio sina Ejsa s četrdeset šest godina mlađom Fabijanom Flosi, deo javnosti bio je ubeđen da u tim godinama Britanac neće preuzeti deo obaveza na sebe. No, svi oni koji su tako mislili, prevarili su se. Nekadašnja "alfa i omega" formule 1 fotografisan je nedavno kako s jednakom pažnjom kao i njegova supruga brine o svom četvrtom detetu. Iako je njemu samom bila potrebna podrška u toku uspinjanja po stenovitom tlu, on je nežno pridržavao suprugu u svakom trenutku, dok je sa sinom fotografisan u više navrata tokom letovanja u nežnoj igri.

Berni je Hrvatsko primorje izabrao za prvo letovanje sa sinom. U Dubrovnik su stigli svojom "morskom nemani", jahtom "Force Blue", koju je sebi Berni prošle godine, za svoj devedeseti rođendan, kupio od milijardera Flavija Brijatorea. Brod dug 63 metra Eklston je kupio za skoro sedam miliona funti, kako bi svojoj novoj porodici priuštio bezbedna i udobna letovanja tokom pandemije koronavirusa. Zanimljivo je da je ta cena neverovatno niska, budući da je luskuzno plovilo Brijatore platio 68 miliona funti i da je to 78 jahta na svetu po veličini. No, Berni je brod platio po "bagatelnoj ceni" budući da je postupkom prethodno oduzet Brijatoreu i da je završio na "diskontnoj aukciji". Jahta može da ugosti dvanaestoro gostiju, nekoliko članova posade, ima spa i velnes zonu, teretanu, džakuzi, bioskop, ali i diskoteku, zbog koje su se britanski mediji prošle godine, posle kupovine, često rugali Berniju. "Mogao bi da zapleše da proslavi kupovinu po jeftinoj ceni", navodili su pojedini tabloidi aludirajući na bogataševu poznu dob.

Pročitajte: Žestoka svađa u porodici Eklston - Zašto je Tamara prekinula svaki kontakt s mamom Slavicom?

Profimedia

 

Bernija, doduše, nikada nisu doticali novinski tekstovi. Nije reagovao ni prošle godine kada su ga pojedini internet forumi "javno razapinjali" zbog njegove izjave da neće menjati sinu pelene niti ga hraniti "jer za to postoje majke". "Radim šta je potrebno i kada je to potrebno. U ovom trenutku to nije nužno jer su žene za to", izjavio je tada Berni, na šta ga je voditelj emisije upozorio da će se njegova izjava protumačiti kao kontroverzna. Iako je nesmotreno u javnosti izgovorio rečenicu koja je mnoge razbesnela, na odmoru u Dubrovniku, a potom i u Trogiru, vremešni milioner pokazao je da je brižan otac i suprug.

Inače, on ima tri ćerke, šezdesetpetogodišnju Deboru, koju mu je rodila prva žena Ivi Bamford, kao i tridesetpetogodišnju Tamaru i četiri godine mlađu Petru, koje je dobio u braku s nekadašnjom manekenkom Slavicom Radić. Tri godine posle burnog razvoda od Slavice oženio se Fabijanom i u javnosti izrazio oduševljenje zbog dolaska četvrtog deteta, svog prvog sina. Fabijana je izjavila kako je njen suprug divan otac, koji se mnogo trudi oko sina i, kako je navela, “često uskače kada je to potrebno”.

Na komentare novinara koji ga je nedavno intervjuisao kako je svoje četvrto dete dobio prekasno, milijarder je reagovao nehajno, ne uzbuđujući se previše zbog te opaske. “Ja o tome tako ne razmišljam”, rekao je sležući ramenima i dodao kako je Čarli Čaplin sina dobio u sedamdeset trećoj godini.

Još zanimljivih priča pročitajte u novom broju magazina "Story", koji je u prodaji od 25. avgusta.

Story

 

Komentari (0)

Loading