Celebrity News

Ponovo u ljubavi: Hristina Popović bivšem emotivnom partneru dala drugu šansu?

Bivši dečko Hristine Popović, teniser Ivan Bjelica Gile, tako sportistu pamte domaći mediji. Ipak, da li on još uvek ima epitet bivši?

Ponovo u ljubavi: Hristina Popović bivšem emotivnom partneru dala drugu šansu?

Zoran Petrović

Prošlo je već tri godine od kada je glumica, koja o svom emotivnom životu govori veoma malo, Hristina Popović, sa svog "Instagram" naloga pobrisala sve fotografije sa dečkom Ivanom, a domaćim medijima to je bilo dovoljno da teniseru prišiju epitet bivši dečko Hristine Popović.

 

 

Ipak, čini se da je glumica tada odlučila da svoj emotivni život sakrije od očiju javnosti, a da fokus prebaci na maestralnu glumačku karijeru. Ili je pak, na opšte iznenađenje mnogih, sada teniseru dala drugu šansu.

Naime, iako na "Instagramu" dugo nije objavila fotografiju sa Ivanom, sada je podelila jednu i to sa putovanja na koje su poveli i njenu ćerku Luču, koju ima sa hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem.

Pročitajte: Hristina Popović postavila novi standard za originalnost - Kuća na krovu automobila!

 

 

Da li je staroj ljubavi dala novu šansu, ili ta ljubavna priča, zapravo nikada nije odslužila rok trajanja, javnosti nije poznato. Međutim, čini sa da je sada u emotivnom životu Hristine Popović sve baš kako treba, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading