Celebrity News

Dve decenije čuvana tajna: Neviđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković!

Svadba Dragane Mirković odigrala se pre gotovo dve decenije. Pevačica, koja je svom Toniju već dvadeset godina najveća ljubav, konačno je otkrila zbog čega je njihov najvažniji dan bio obavijen velom tajni.

Dve decenije čuvana tajna: Neviđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković!

Tokom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" Dragana je konačno otkrila zbog čega je njena svadba bila obavijena velom tajni.

- Nije da sam ja krila nešto, jer ja sam od svoje 15. godine sve delila sa svojom publikom. I sad kad je došlo vreme tog venčanja i udaje, moj Toni je prilično povučen čovek, pa čak negde i stidljiv, koji je naučio na neki drugi vid eksponiranja. I onda je zbog svega toga, a i malo da bih na početku braka sačuvala to nešto privatno, ja samo ništa nisam rekla na tu temu, a ništa nisam sakrila - otpočela je svoju priču Dragana.

Pročitajte: NJU RETKO VIĐAMO: Ovo je rođena sestra Dragane Mirković i neverovatno liče (FOTO)

youtube printscreen

 

28. septembra 2000. godine, Dragana je Toniju izgovorila sudbonosno"da", ipak, otkriva da dan njenog venčanja nije bio u potpunosti savršen.

- Kada se saznalo, rekla sam "da, tako je" i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im napravim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno - ispričala je Dragana.

Pročitajte: Ovako živi pravi džet-set - Dragana Mirković helikopterom sletela u Sen Trope! A tek da vidite haljinu! (FOTO)

youtube printscreen

 

Iako je svadba Dragane Mirković bila skromna, veliko porodično slavlje nije izostalo:

- Kad smo krstili decu, bilo je veliko slavlje i tad nas je bilo, okupirali smo Beč. Znaš ti kako je to kad se skupi familija, Srbija, Bosna, kad krene ekipa, ma ne pitaj. Prvo je krenula uvertira Mocart, pa Džordž Majkli i tako dalje i onda su krenuli narodnjaci - rekla je Dragana sa osmehom.

 

Komentari (0)

Loading