Celebrity News

Bivšu ženu Luke Jovića na neverovatan način zaprosio ON! (VIDEO)

Verila se Anđela Manitašević - već su nekoliko puta pisali domaći mediji. Ipak, bajkovita veridba ovoga puta zaista se dogodila i to na Kalemegdanu, gde ju je uz vatromet partner Nemanja Branković zaprosio.

Bivšu ženu Luke Jovića na neverovatan način zaprosio ON! (VIDEO)

Anđela Manitašević nije ni sanjala da će joj emotivni partner Nemanja Branković, fudbaler Spartaka iz Subotice, zaprositi na tako bajkovit način. Ipak, kada se spuštala Kalemegdanskim stepenicama, podno kojih ju je čekao on sa prstenom u ruci, nije uspela da sakrije iskrene emocije, koje su je preplavile.

Svom izabraniku, sa kojim, prema pisanju domaćih medija, čeka devojčicu, sa osmehom na licu rekla je "da".

Na ruci bivše emotivne partnerke Luke Jovića zablistao je skupoceni prsten, od koga zastaje dah.

Pročitajte: Nemam oko čega da se dogovaram s Lukom, naš sin obožava mog novog dečka... Prva ekskluzivna ispovest bivše žene Luke Jovića!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @andjelamanitasevicteam

Verenik Anđele Manitašević veoma je blizak sa njenim sinom Davidom, koga je dobila iz veze sa Lukom Jovićem, pa nema sumnje da će njihovoj ćerkici biti zaista divan otac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @andjelamanitasevicteam

- David je veoma vezan za Nemanju. Stalno su zajedno, igraju fudbal, gledaju trke, voze bicikl, rade neke njihove muške stvari (smeh). Kada je Nemanja kod kuće, ja više nisam bitna, sve oni mogu sami. Nemanja je Davidu jako posvećen, stalno se igra s njim, hrani ga, kupa, spavaju zajedno. Radi sve što i ja, tako da mi mnogo pomaže. Najslađe mi je kad su tu obojica pa stalno čujem Daču kako viče: “Manje”, jer još uvek ne zna da kaže Nemanja - rekla je za naš magazin.

 

Komentari (0)

Loading