Celebrity News

Lepotica od malih nogu: Evo kako je Bogdana Ražnatović izgledala u srednjoj školi (FOTO)

Izgled Bogdane Ražnatović komentariše se gde god se ona pojavi. Ipak, kako su Bogdana i Veljko doneli odluku da ih u javnosti što ređe viđamo, a gospođa Ražnatović svoje dršutvene mreže ne koristi transparentno, u poslednje vreme o Bogdani se malo toga zna.

Lepotica od malih nogu: Evo kako je Bogdana Ražnatović izgledala u srednjoj školi (FOTO)

Osim što živi u Titelu na porodičnom imanju svojih roditelja sa suprugom i sinom, o Bogdaninom životu zna se malo toga.

Dvadesetpetogodišnja Bogdana u žižu javnosti dospela je 2018. godine, kada su domaći mediji preneli da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem, za koga se 2019. godine udala i postala gospođa Ražnatović.

Ipak, osim što je Veljkova supruga, Bogdana je bila uspešna sportistkinja, a danas ekonomistkinja, zanosnog izgleda.

Pročitajte: Potpuna medijska ilegala: Ovo je dom u kome se kriju Bogdana i Veljko kad baš ne žele da budu viđeni! (FOTO)

Čini se da joj je aktivno bavljenje košarkom u mnogome pomoglo da danas ima besprekornu liniju. Naime, izgled Bogdane Ražnatović u mnogome je mera aktivnih treninga, kojima je tokom puberteta posebno bila posvećena.

2013. godine Bogdana je imala sedamnaest godina, bila je srednjoškolka a sa juniorskom reprezentacijom Srbije u košarci u Vukovaru je osvojila bronzu. Fotografije iz tog vremena svedoče da je Bogdana Ražnatović, tada Rodić, bila lepotica od malih nogu.

Pročitajte: Tajni začin Bogdane Ražnatović - Stilska lekcija za mlade dame (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pravo_vip_lice

Od tada, malo se toga promenilo. Osim što je sportski stil zamenila elegantnim, počela da se šminka i više računa posvećuje svome izgledu, Bogdanina lepota ostala je podjednako primamljiva, a njen izgled još uvek prate samo komplimenti.

Komentari (0)

Loading