Celebrity News

Ovo su fotografije koje su dokaz prevare Vujadina Savića, a Mirkina reakcija ostaviće vas u čudu (FOTO)

Autor: | 04/09/2021

Mirka Vasiljević davno je oprostila neverstvo ocu svoje dece.

Ovo su fotografije koje su dokaz prevare Vujadina Savića, a Mirkina reakcija ostaviće vas u čudu (FOTO)

Nekoliko sedmica deli glumicu Mirku Vasiljević (30) od rođenja njenog četvrtog deteta sa fudbalerom Vujadinom Savićem (31), ali mnogi će reći da je pravo čudo da su dogurali do tog broja imajući u vidu flagrantne Savićeve prevare o kojima je svedočila čitava javnost i veoma dugo brujala o neskladu koji time valjda mora biti izazvan u bilo kom odnosu. Međutim, par ne haje za to, makar ne javno, a čitav slučaj danas se u javnosti čini davnim pa ponovo odaju utisak srećnog para, dok se mnogi nadaju da au ovakve epizode zaista iza njih.

 

 

Vujadin je, naime, još pre više godina uhvaćen kako u sred noći nosi drugu ženu u svom naručju, dok je Mirka bila kod kuće čuvajući njihovu decu. Magazin "Svet" tada je ekskluzivno doneo fotografije koje svedoče o njegovom neverstvu, a javnost je bila potpuno šokirana tim prizorima, iako se čini da je najmanje iznenađena bila sama Mirka koje je sasvim neočekivano imala mnogo razumevanja za nedelja svog partnera.

- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj …vežbalo se - glasila je skandalozna Mirkina odbrana svog izabranika.

Svet

 

Ona nije samo imala razumevanje za Vujadinovo neverstvo, već je iskazala i nedostatak istog za parove koji se, prema njenom mišljenju, prelako razvode.

- U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rešenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo preterano imali - rekla je svojevremeno glumica ali i zatim dodala da ne gaji nepoverenje prema svom partneru.

Pročitajte: Ukoliko Vujadin vara Mirku Vasiljević, mogao bi svašta da očekuje!

 

 

- Njegov telefon i ne uzimam u ruke, kao što ni on ne uzima moj. Ne čeprkam, jer ko to radi, uvek nešto nađe. Možda se on dopisuje sa društvom i ima šalu sa nekom devojkom i ja to shvatim pogrešno. Ne diram Vujadinov telefon, ne bavim se njegovim Instagramom. Ako bude nekih preteranih lajkova, imam drugarice i familiju koja ga prati, pa to mogu da mi kažu. Ja bih mu, u tom slučaju, sugerisala da to redukuje, ako se to ne dogodi, onda on mene ne poštuje i mi to treba da rešimo. Dokle god je to u granicama normale, nemam problem s tim - izjavila je Mirka.

Komentari (2)

Loading