Celebrity News

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Posle 12 godina veze i troje dece, šta je sledeće?

Autor: | 16/02/2021

Glumica Mirka Vasiljević i njen partner Vujadin Savić sa njihovo troje dece žive na Kirpu gde Vujadin ima polovni aranžman.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Posle 12 godina veze i troje dece, šta je sledeće?

Ona je rekla da je navikla na česte selidbe i dodala:

- Vujadin trenutno ima angažman van Srbije, čekamo da vidimo da li će ostati na Kipru, kako će to uticati na naš život. Fokusiramo se na manje planove, jer je nezgodno planirati u ovoj situaciji. Mislim, ako smo svi zdravi, ostalo ćemo lako rešiti - kaže Mirka, i kroz osmeh se osvrće na temu svadbe.

Vujadin forsira svadbu

Mirka je kazala da je njen partner Vujadin predvodnik što se tiče svadbe.

-Vujadin je predvodnik, onaj koji više to forsira i želi. Naravno da i ja želim, ali nekako komplikovanije sve to vidim nego on, kao i svaka žena. Nadam se da će se obaviti i svadba, volimo srpske običaje i tradiciju, već gotovo 12 godina smo zajedno i mislim da bi bilo lepo da se i to desi. Zaslužuju i roditelji, bake i deke da budu sa nama u tom momentu - priča glumica, koja priznaje da bi volela i četvrto dete, a potajno priželjkuje devojčicu.

Mirka želi četvrto dete

Iako nisu zvanično rekli sudbonosno „da”, oni odavno smatraju da su u braku, a kao kruna njihove ljubavi došlo je troje dece – sinovi Andreja i Mihajlo i ćerka Adrijana. Lepa mama ne skriva da bi volela da prošire porodicu.

 

 

- Volela bih da dobijemo još jedno dete, radovala bih se da bude devojčica, mada to ne može da se planira. Da ćerka malo smanji fudbalsku loptu i muške igre, da imam partnera za ženske igrice. Malo sam i zaboravila kako je imati bebu. Moj najmlađi sin uskoro puni sedam godina, sad shvatam kad stariji kažu da su zaboravili kako je to bilo, drugarice dobijaju decu, pa su me vratile u taj period.

 

 

Mirka kaže kako joj u inostranstvu nije teško da sama vodi računa o mališanima, kao i da tada veliku pomoć pronalazi u Vujadinu.

- Kada sam u Srbiji, podršku i pomoć imam od porodice, za koju sam jako vezana. U takvim smo odnosima da jedni druge ne moramo ništa da pitamo, nego nam se po pogledu i energiji vidi da li je potrebna pomoć. Svi smo tu da jedni drugima priskočimo. Tu je i Vujadinova porodica, s kojom imam odličan odnos, na njih isto mogu da se oslonim. Mislim da je i za decu zdravo da rastu uz bake, deke i ostalu familiju, jer oni su tu da im sve čine i da ih razmaze, a mi roditelji da ih vaspitamo.

 

 

Kada su porodično u inostranstvu nema te velike pomoći pa je tu drugačiji tempo.

-U inostranstvu sam njegova supruga i imam više obaveza oko kućnih poslova, sve se vrti oko Vujadinovih profesionalnih obaveza. U Srbiji sam ćerka, sestra, glumica, majka, prijateljica... Tako da u inostranstvu nije problem da funkcionišem sama, sve radimo s uživanjem i Vujadin i ja. Tu nismo svoj na svome i držimo našu malu bazu, da sve funkcioniše kako treba.

Pandemija će proći

-Tu smo 24 časa usmereni jedni na druge - priča glumica za "Blic", i objašnjava da je jako disciplinovana što se pandemije tiče.

 -Želja mi je da svi ljudi oko mene budu bezbedni, dobro i zdravi. Baš zbog svega što sam navela vrlo sam poslušna što se tiče funkcionisanja u ovoj situaciji i negde sam sebi rekla da će to proći i da verujem i nadam se da smo blizu tom svetlu na kraju tunela. 

Komentari (0)

Loading