Celebrity News

NEVEROVATNO: Fotografija Nataše Aksentijević u kupaćem otkriva koliko se promenila nakon što je smršala

Nataša Aksentijević smršala je preko 20 kilograma marljivim trudom i beskrajnim strpljenjem, a svoje telo iznova je zavolela, te se ne stidi da ga pokaže, ponosna na sve što je uradila za dobrobit svog zdravlja.

NEVEROVATNO: Fotografija Nataše Aksentijević u kupaćem otkriva koliko se promenila nakon što je smršala

Voditeljka Nataša Aksentijević prošla je trnovit put u želji da smrša, što je i uspela, zbog mnogo odricanja, truda i rada.

Nataša Aksentijević smršala je i sada je druga osoba, preporođena i sa novom vrstom snažne energije, te ne planira da se zaustavi na samo 22 izgubljenih kilograma, već se njeno putovanje nastavlja, dok ne dostigne željenu kilažu.

Pročitajte: NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA  - Prve fotke i intervju Nataše Aksentijević nakon što je izgubila čak 22 kilograma

Naime, nedavno je voditeljka bez imalo stida pokazala kako joj telo nakon gubitka ogromnog broja kilograma izgleda u kupaćem kostimu. Ona je objavila fotografiju, na kojoj je pozirala na jahti, na društvenim mrežama i dobila beskonačno mnogo podrške svojih pratilaca koji su prokomentarisali da izgleda najbolje do sada.

Ono što se posebno izdvojilo, jeste da je Nataša odgovorila na skoro svaki komentar svojih pratilaca koji su je dodatno hrabrili da svoje putovanje ka zdravom i vitkom telu nastavi.

Komentari (0)

Loading