Celebrity News

ČIST LUKSUZ: Zavirite u kuću Novaka Đokovića vrednu 10 miliona evra koja je OPLJAČKANA (FOTO)

Kuća Novaka Đokovića u Marbelji opljačkana je 23. avgusta, a pre pljačke odisala je luksuznim predmetima, umetninama i pažljivo dekorisanim enterijerom.

ČIST LUKSUZ: Zavirite u kuću Novaka Đokovića vrednu 10 miliona evra koja je OPLJAČKANA (FOTO)

Novak Đoković doživeo je strašan peh, kada mu je 23. avgusta opljačkana vila u popularnom modenskom naselju u Španiji, u Marbelji. Lopovi su odneli umetnička dela, luksuzne satove, novac i nakit, ostavivši kuću opustošenom.

Pročitajte: Danas sin Jelene i Novaka Đokovića kreće u školu - Evo kakvu su odluku poznati roditelji doneli o Stefanovom obrazovanju

screenshot

 

Kuća Novaka Đokovića u Marbelji, vredna deset miliona evra bila je utočište porodici Đoković tokom lokdauna za vreme pandemije korona virusa, te je teniser doživeo pravi šok kada je saznao da su pljačkaši opustošili njegov dom u koji je ulagano puno truda i novca.

Inače, ovo zdanje je bilo jedno od 24 koja su opljačkana tokom organizovane pljačke u Marbelji, a opljačkani su i brojni poznati fudbaleri i košarkaši, kao i srpski jutjuber koji je bio u poseti Marku Đokoviću.

Pročitajte: Porodica PRESTRAVLJENA - Opljačkana kuća Novaka Đokovića u Marbelji, lopovi ODNELI SVE

Foto: Costas-casas

 

Takođe, Jelena i Novak nameravali su da borave u Marbelji, jer su smatrali da im je naselje Kosta de Sol idealno za odrastanje dece, te su u vilu uložili puno novca i rada. Kuća se prostire na 232 kvadratnih metara, ima ogrmonu terasu sa pogledom na more, čak devet soba i osam kupatila i unutrašnji bazen.

Osim toga, ceo jedan kutak predodređen je za goste, te su postavljeni stolovi za bilijar i stoni tenis, kao i bioskopska sala i teretana.

 

 

Komentari (0)

Loading