Celebrity News

Rade li ovo i vaši muževi? Jelena Đoković otkrila u čemu je Novak najbolji (VIDEO)

Novak i Jelena Đoković oduševili su fanove poslednjim videom koji je supruga najboljeg reketa sveta postavila na društvene mreže i otkrila kakav je Novak i šta radi kada je izvan terena.

Rade li ovo i vaši muževi? Jelena Đoković otkrila u čemu je Novak najbolji (VIDEO)

Naime, Jelena je sa svojim pratiocima i fanovima svog supruga podelila trenutke iz porodičnog doma i otkrila da je Novak divan muž.

Naime, ona ga je snimila dok pere sudove, a tokom kratkog snimka Novak se našalio na svoj račun, progovorio je o kućnim poslovima i svojoj Jeleni uputio kompliment da je izuzetna žena.

Pročitajte: Danas sin Jelene i Novaka Đokovića kreće u školu - Evo kakvu su odluku poznati roditelji doneli o Stefanovom obrazovanju

Da se ne snalazi samo sa reketom, već i sa šerpom i sunđerom, i da mu ovo nije prvi put bilo je jasno već u prvih par sekundi videa. Međutim, Novak je istakao da mu se kod ove aktivnosti najviše dopada što je delotvorna mentalna terapija.

Fanovi, koji su sa oduševljenjem pogledali snimak prokomentarisali su još jednom da su Novak i Jelena divan par koji uprkos svim mogućnostima živi kao sav normalan svet, zbog čega su domaćoj publici posebno dragi.

Komentari (1)

Loading
Goca

18:53 08.09.2021

Dobar je! 🤣 Eh moj Nole, šerpe se ne peru samo iznutra vec i spolja.