Celebrity News

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Ove fotografije su dokaz koliko Vila Pajkić liči na pokojnu majku Isidoru Bjelicu (FOTO)

Fotografija Vile Pajkić dokaz je da je ćerka Isidore Bjelice njena kopija, te da je konačno vratila osmeh na lice, nakon majčine smrti.

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Ove fotografije su dokaz koliko Vila Pajkić liči na pokojnu majku Isidoru Bjelicu (FOTO)

Vila Pajkić veliki je borac kao i njena pokojna majka Isidora Bjelica. Nakon teškog perioda, Vila je uspela da smogne snage i nastavi sa svojim životom, ali zasigurno oseti prazninu kada postigne uspeh, a njena majka nije tu. Međutim, Isidora Bjelica živi u srcima svoje dece, a Vila, koja ima tek dvadeset godina, ima ispred sebe ceo život, koji bi trebalo da živi punim plućima.

Zbog toga, njene pratioce na društvenim mrežama naročito su obradovale nove fotografije koje je objavila na "Instagramu". Neverovatno likom i i po osmehu slična majci, Vila je slika i prilika pokojne majke, na koju izuzetno liči.

Pročitajte: Vila Pajkić slomljena na godišnjicu Isidorine smrti! Evo šta je poručila svojoj majci

 

 

Osim fizičkog izgleda, Vila je nasledila od majke Isidore i kreativnost, sudeći po tome da je upisala studije dizajna. Ona je pronašla unutrašnju snagu da započne novo poglavlje u životu, te joj studiranje ide dobro, a kako je istakla u jednom intervjuu, zadovoljna je nastavom i profesorima.

Pročitajte: Ćerka Isidore Bjelice srećno zaljubljena - Evo kako izgleda dečko koji je osvojio njeno srce (foto)

 

 

Fotografija Vile Pajkić izazvala je brojne reakcije njenih pratilaca, koji su joj dirljive reči uputili, rekavši joj da je "ista mama" te da "imaju istu energiju" i da im " Isidora beskrajno nedostaje" .

Komentari (0)

Loading