Celebrity News

Julija je prelepa žena, a tek da vidite kako izgleda njihov sin Simon! Ovo je porodica Đuleta Van Goga koju decenijama krije (FOTO)

Supruga Zvonimira Đukića, publici poznatijeg kao Đule Van Gogh, već četvrt veka ulepšava život poznatog muzičara, a domaća javnost nikada nije imala prilike da je upozna.

Julija je prelepa žena, a tek da vidite kako izgleda njihov sin Simon! Ovo je porodica Đuleta Van Goga koju decenijama krije (FOTO)

Julija je Đuleta osvojila još tokom školskih dana, a ljubav iz klupe prerasla je u brak dug četvrt veka.

Iako je u braku sa poznatim muzičarem, supruga Zvonimira Đukića odabrala je da živi život izvan javnog sveta, u čemu uspeva već čitavih dvadeset pet godina.

Pročitajte: Zvonimir Đukić Đule - Nikada ne bih sinu nametao svoje ambicije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh)

O Juliji i njihovom braku Đule ne govori često, poštujući njenu odluku da porodični život čuvaju samo za sebe. Ipak jednom prilikom o odnosu sa suprugom frontmen grupe Van Gogh ovako je govorio:

Pročitajte: Pevačica Sara Jo - On ne ume da izgovori moje ime, Đule oprosti mi!

Luka Šarac

 

- Energija nam se prepoznala još onomad kada princeza nije bila uspešna u svojoj profesiji i mnogo pre nego li je letač postao javna ličnost. Kako je vreme odmicalo, ona je zasluženo postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od pogleda neupućenih, kao sav normalan svet, skriveni od naslovnih strana, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnogobrojna prijateljstva, okruženi muzikom, u durskoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice - rekao je tada on.

Takođe, na "Instagramu" postoji jedna fotografija na kojoj fanovi popularnog benda mogu videti i Juliju, ženu koja već četvrt veka važi za najveću ljubav Đuleta Van Gogha.

Pročitajte: Zvonimir Đukić Đule - Svi imamo određenu dozu suza koje za života moramo da isplačemo

Instagram printscreen

 

Inače, Zvonimir i Julija imaju sina Simona, koji ima 23 godine i pravi je lepotan, a muzičar je o njemu govorio sa velikim ponosom:

rts printscreen

 

- Često se zapitam preko koje je to noći baš tako brzo odrastao. Skockao je u svojoj mladoj glavi već sada neke planove za svoju budućnost, naravno, ne pitam o čemu je reč, ali osećam taj energetski pubertet, koji sinhrono prolazimo u više faza. Zajednički nam je taj Petar Pan, koji non-stop, kao dragstor, ludo skače i maše svojom kapom i s njegove i s moje strane - rekao je on ranije za "Story" .

Komentari (0)

Loading