Celebrity News

Nju je ostavio zbog Cece! Ovako danas izgleda Natalija, majka Vojina Ražnatovića (FOTO)

Bivša žena Željka Ražnatovića Arkana, sa kojom je dobio četroro dece, kako se svojevremeno pisalo, napustila ga je kada je čula za njegovu ljubav sa Cecom, ipak, istina koja se krije iza njihovog razvoda malo je drugačija.

Nju je ostavio zbog Cece! Ovako danas izgleda Natalija, majka Vojina Ražnatovića (FOTO)

Trinaest godina Arkan je bio u braku sa Natalijom Martinović, a kada je ovaj brak i nakon četvoro dece okončan, on je otkrio da su se Natalija i on udaljili i da Ceca sa tim neka nikakve veze.

— Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine.

Pročitajte: Vojin Ražnatović pokazao brata blizanca - Evo kako danas izgleda zavodnik iz Cecinog spota (FOTO)

Instagram printscreen

 

Natalija je nakon razvoda sa svojom decom napustila Srbiju, a danas žive u Americi, kako je jednom potvrdio Arkanov bliski saradnik.

Iako su u početku živeli jako teško, danas su Natalijina deca pronašla svoj put i svako od njih ima svoju karijeru, dok je ona ponosna na njihove uspehe, zadovoljna i srećna žena. Sa Arkanom je Natalija dobila četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu, kao i ćerke Milenu i Mašu.

Komentari (0)

Loading