Celebrity News

Nikad viđena fotografija sinova Dragane Katić topi srca

Sinovi Dragane Katić u njenom životu zauzimaju posebno mesto. Ponosna što ih je izvela na pravi put, Dragana ovih dana na društvenim mrežama, posebnu pažnju posvećuje Bojanu i Bobanu.

Nikad viđena fotografija sinova Dragane Katić topi srca

Sinovi Dragane Katić gotovo celog života imali su bezuslovnu podršku svoje majke pri donošenju svake životne odluke. Danas su Boban i Bojan Živanović uspešni mladi ljudi, koji su završili fakultete, a ponosna mama u poslednje vreme na društvenim mrežama puna je reči hvale.

Ipak, najlepše uspomene Dragana čuva iz vremena kada su njeni dečaci bili sasvim mali, još uvek u okrilju porodičnog doma.

Pročitajte: Čestitamo - U domu Dragane Katić čuje se pesma, voditeljka lije suze radosnice

 

 

Upravo fotografija iz tog vremena pobrala je brojne simpatije pratilaca jedne "Instagram" stranice. Naime, na fotografiji staroj gotovo četvrt veka, Dragana sa puno ljubavi i pažnje posmatra svoje blizance, koji u tom momentu imaju svega nekoliko meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Danas je tu dvojicu mališana svojom ljubavlju i posvećenošću izvela na pravi put. Njen sin Boban prošle godine postao je diplomirani inženjer arhitekture Univrziteta u Beogradu i nastavio svoje znanje da usavršava na master studijama u Nemačkoj, dok je Bojan pre samo nekoliko dana majku obradovao diplomom Fakulteta političkih nauka.

Komentari (1)

Loading
Stanka

07:51 13.09.2021

Budite srecni,neka vas zdravlje i sreca prate❣️❣️❣️