Celebrity News

STORY OTKRIVA: Ženi se glumac Miodrag Dragičević, saznajte kada je planirana SVADBA

Glumac Miodrag Dragičević krunisaće svoju vezu sa koleginicom Oliverom Bacić.

STORY OTKRIVA: Ženi se glumac Miodrag Dragičević, saznajte kada je planirana SVADBA

Da ste na samom početku ove godine mogli da pitate mladog glumca Miodraga Dragičevića (27) šta od nje očekuje verovatno se ni sam ne bi usudio da navede sve ono što mu se ovih dana ostvaruje i što će do njenog samog kraja po svemu sudeći postati realnost. Ono što je uveliko poznato jeste da glumac sa partnerkom Oliverom Bacić očekuje svoje prvo dete, a sada otkrivamo i informaciju da srećni par stupa u bračnu zajednicu najverovatnije upravo do kraja godine kako bi na najbolji način krunisali činjenicu da uskoro postaju prava porodica.

 

 

Činjenica da Olja trenutno privodi kraju sedmi mesec svoje trudnoće u velikoj meri odrediće brzinu planova za najavljeno venčanje, pa još nije sasvim izvesno da li će se ceremonija održati pre ili nedugo posle njenog porođaja, ali to nije jedini faktor kada je u pitanju donošenje te odluke. Iako je par zamislio pravo jesenje venčanje, na datum njegovog održavanja uticaće i aktuelna situacija u vezi s merama protiv epidemije koronavirusa ali par ne bi voleo da odlaže dan koji je toliko dugo zamišljao i čekao. Svi u porodici Miše Dragičevića presrećni su zbog vesti da će stati na "ludi kamen", naročito njegova sestra, poznata glumica Tamara Dragičević koja je bratu najveća podrška u ovim planovima.

Pročitajte: Miodrag Dragičević ponovo zaljubljen: Srce mu je ukrala ona (foto)

 

 

Miodrag je već duže vreme u srećnoj vezi sa koleginicom koju je navodno upoznao na snimanju serije "Žigosani u reketu" a povezala ih je najpre ljubav prema životinjama. Ubrzo su shvatili da su jedno za drugo, a glumac je otkrio da je sada pravi trenutak da formira sopstvenu porodicu sa partnerkom koja ga je očarala.

Komentari (0)

Loading