Celebrity News

"ON DEFINITIVNO NIJE SAVRŠEN MUŠKARAC": Saznajte ko je i zašto ovako govori sadašnja žena Aleksandra Šapića (FOTO)

Žena Aleksandra Šapića nije naročito poznata javnosti.

"ON DEFINITIVNO NIJE SAVRŠEN MUŠKARAC": Saznajte ko je i zašto ovako govori sadašnja žena Aleksandra Šapića (FOTO)

Svoju drugu i aktuelnu suprugu slavni bivši vaterpolista i sadašnji političar Aleksandar Šapić (43) najčešće je nastojao da sačuva od javnosti, jer je tako i njoj najviše prijalo, ali nemojte se zavarati da i u njegovom slučaju nije istinita ona izreka da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka supruga pa se nikad ne zna da li će u nekoj predstojećoj kampanji i Milica Rajačić (33) biti u centru medijske pažnje. Da mi to predupredimo, evo osnovnih informacija o ženi koja je već šest godina unazad u braku sa Šapićem s kojim ima dva sina Maksima i Fedora.

Od javnosti voli da se krije, ali to nije baš u svojstvu zanimanja kojim se nekada davno bavila, kada je bila model naviknut na reflektore i publiku. Možda baš zbog zasićenja, Milica danas sve te stvari izbegava a kažu da se udajom za Šapića naprasno povukla iz čitavog tog sveta i potpuno okrenula podizanju porodice koju su zajedno izgradili.

- Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu - svojevremeno je rekla Milica u jednoj od retkih izjava.

Pročitajte: "DECA SU ME PROMENILA": Aleksandar Šapić ima DVA SINA, saznajte kako izgledaju i koji više liči na tatu (FOTO)

Šapić je i sam komentarisao razloge zbog kojih porodicu drži podalje od domašaja javnosti.

- To je neophodno da biste opstali kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji ne znači da moraju da rade nešto što ne vole. Oni se ne bave javnim poslom i ne treba da se eksponiraju - izjavio je političar.

Komentari (0)

Loading