Celebrity News

BILA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA NA SVETU: Evo gde je danas Monika Levinski (FOTO)

Monika Levinski dugo vremena bila je van javnosti, nakon skandala i afere sa Bilom Klintonom, koja ju je obeležila za ceo život.

BILA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA NA SVETU: Evo gde je danas Monika Levinski (FOTO)

Davne 1998. ceo svet bio je šokiran kada je razotrkrivena afera između tadašnjeg predsenika Sjedinjenih Američkih Država, Bila Klintona, i njegove stažistkinje dvadesetrogodišnje Monike Levinski. Ovaj skandal svetskih razmera, obeležio je njen život, a danas, mnogo godina kasnije, snimljen je dokumentarni serijal o tom događaju. Levinski je danas aktivistkinja koja radi na zaustavljanju sajber zlostavljanja, drži javne govore i piše za “Veniti fer”. 

Monika je nedavno gostovala u jednoj emisiji, povodom premijere pomenute dokumantarne serije, u kojoj je otkrila kako se oseća nakon svih godina tokom kojih je bila u žiži javnosti, te da li je nervozna u iščekivanju premijere serijala.

Pročitajte: "NISAM SE TOGA STIDELA" - Saznajte kako je premijerka Ana Brnabić zarađivala za život dok je živela u Engleskoj

Kevin Winter/Getty Images

 

- Nervozna sam jer će ljudi videti neke od najgorih trenutaka mog života i ponašanje zbog kojeg žalim - rekla je Monika za "Today" .

Na postavljeno pitanje da li Bil Klinton treba da se izvini zbog skandala, koji je doveo do njegovog opoziva tada, Monika je odgovorila potvrdno.

- On treba da želi da se izvini na isti način na koji ja želim da izvinim u svakoj prilici ljudima koje su moja dela povredila – ukazala je ona.

Osim što je uplovila u producentske vode, bivša ljubavnica Bila Klintona, povratila je svoj glas u javnosti, a najveća podrška u životu su joj majka Marša i otac Bernard, a planovi za budućnost su joj da se ostvari kao majka.

Komentari (0)

Loading